Истината за Цветанов излезе наяве!

Истината за Цветанов излезе наяве! Стефан Пройнов


Вижте защо Цветан Цветанов рони сълзи в ефир Истината е, че засега за охрана и за брониран автомобил парите идват от ГЕРБ, но сега Цветанов ще се направи на жертва и ще си направи ПИАР, че видите ли по негово време били спрели отвличанията и магистралните банди и Килърите били прибрани и той досущ като шефа си имали много врагове и трябва НСО да го охранява !

Цветанов ще започни да струва по 3000 – 5000 лева на ден на Българският данъкоплатец ! Властта винаги е водила със себе си облаги и Цветанов го знае !
Малко медиен шум, сълзи и вече ставаш обгрижван, защото НСО не е само охрана – НСО е безплатен превоз, НСО момчета за всичко като да закарат детето, да докарат любовницата, НСО е купи ми вестник или донеси ми кафе, НСО са камериерки с кобури, да ме извиняват!

И Цветанов знае добре това !
И трябва ли да се обгрижва Цветан Цветанов като персона?
Ами защо не, само трябва малко сълзи да се пролеят и няколко медии да отпечатат това онова, а другото Борисов ще го разпореди към шефът на НСО !

Efekt 2

Сравняваха го, че номера със сълзите на Цецка Цачева не работел и ние също позлорадствахме по негов адрес, а тя каква била работата !
Според Хунтата узурпирала властовите позиции в страната трябва всичко да се използва максимум и те го правят, ако не са джиповете на Горското то ще са Хеликоптерите на гражданска защита или пък Яхтите на някой богати олигарси приближени до властта, но всеки път е в тяхна угода, охол или за кефът на узурпаторите !

И сега близо 500 000 ще се похарчат за Цветан Цветанов, а той в ефир сподели, че щял да дари 500 лева ! Колко „великодушно” само!
И докато хората умират от глад и бедност, докато болестите ни измъчват, докато не умрем Цветан Цветанов ще се вози в държавните коли, а покрай него рои, рои НСО слуги !
Ще удари пенсиите на инвалиди за да спести пари, а къде е личният пример, така ли се пести или се разхищава?
Щом толкова те обича народа защо ти трябва охрана ?

И както е казал Радой Ралин: „Ако отвратените не гласуват, на власт идват отвратителните.” Все повече се отвращавам, а при Вас как е?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.