Ексклузивно от Украйна! Видеото, което няма да излъчат нашите телевизии

Ексклузивно от Украйна! Видеото, което няма да излъчат нашите телевизии Стефан Пройнов


В Украйна масово се арестуват активисти на Българската диаспора !
След обвиненията в сепаратизъм от украинските нацисти вече и украинската държава се включи в мачкането на българи!

Нацистките военни формирования в Украйна, които пряко обслужват политиката на Порошенко, всявайки страх в населението и вече не се задоволяват с оскверняване на паметници, а започнаха брутални действия срещу бесарабските Българи !

Не липсват пребиване и заливане с боя, смъртни заплахи и обвиняване в сепаратизъм, което си е война срещу Българите там !
Къде е позицията на държавата ни, къде е ?
Припомняме, че същите украински нацисти, които запалиха българската черга в Украйна са били не на една мисия у нас и всичко това с негласната подкрепа на страната ни!

Efekt 2

Миналата година, когато в България дойдоха рокерите от Русия – Нощните Вълци, същите тези нацисти устроиха засада в Бургас и там бяха зверски пребити старци, мъже и жени притеклите се на помощ, а патриотите са обвинени в хулиганство и средни телесни повреди !
Това не е държавна политика, това е антидържавна !

Обвиненията са пълни с абсурди и са повече от скалъпени от бургаските ченгета ! Гледа се едностранно и се защитава само и единствено позицията на украинските нацисти и техните съратници у нас ! Няма как да не отбележим, че полицията е взела медицинско свидетелство издадено десет дни след инцидента! А позицията на Българските патриоти не е взета в предвид и множество свидетелски показания, че нашите са защитавали старци също! Истината е, че същите украински нацисти заедно с „Протестната мрежа“ у нас и соросоидните плазмодии бяха и пред президентството.

Те са новата партизанска вълна в България, която е въпрос на време да окърви българо-украинските отношения ! Къде е позицията на правителството?
Няма такава, няма и да видите изказвания по медиите по тази тема !
Какво стана с дългът ни да защитаваме отечеството си от врагове отвън и отвътре ?
Ние не говорим с езикът на омразата, но няма и да мълчим !
Както казва един от патриотите Светлозар Минов с обвинения  „ние не искаме чуждото, но сме готови да браним нашето“!
Хиляди благодарности изказани от потърпевшите бити старци в Бургас и какво от това, че Българската ченгеджииска мафия не прави разлика от заплата, аванс и соросови хонорари!

Днес Той е обвиняем че е спасил  повалена старица която е развяла Българският трибагреник !

Нима защитата на Българското знаме и на човешки живот е престъпление?

А през това време в Украйна българското население е под смъртна заплаха и то е стресирано като върху него се упражнява геноцид, а правителството ни мълчи !
Може Местан да коментира сваляне на Руски самолет в Турция, а нито един политик не коментира пребиването и заливането с боя на бесарабският българин в Украйна, никой не коментира битите там, никой не коментира и убитият и запален Бесарабски Българин, никой не коментира поругаването на паметници, никой защо ?

Можем да се държим гостоприемно с цялата бежанска измет, но с наследниците на прабългарите не, защо?
Време е Българите да поискат някои отговори от правителството, време е да си населим земите с Българи, а не с джихадисти освен, ако Бойко Борисов не иска да изтрие България от Европейската карта !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.