Бойко Борисов заслужава паметник в АДА?

Бойко Борисов заслужава паметник в АДА? Стефан Пройнов


Вижте кой ГРЯХ гарантира на Бойко Борисов мястото за паметник в АДА !
Да продаваш химиотерапия за терапия е най-вероятно най-голямата измама в историята на медицината !
Като добавим и Хипократовата клетва, която медиците дават, но не за да лекуват хората, а за да мълчат за това как са тровени!
Международен метод за източване на държавните здравни каси и регулиране на населението на планетата по “Програма 21”! …най-вероятно измислен и приет от тези, които притежават фармацевтичните компании!
Ако става въпрос най-голямата измама в медицината е т.нар. “Хипократова клетва”!

С нея докторчетата се кълнат да не издават тайните на медицината като факта, че има ефикасен лек против РАК и то още от далечната 1956год. насам. Или да не издават летните семинари, които фармацевтичните компании организират на свои разноски, като им проповядват да предписват на пациентите от техните хапчета и сиропчета (които така или иначе за нищо не стават, но целта не е да лекуваме, нали?)… В САЩ бизнеса с химиотерапията върти печалби над $200 милиарда годишно, печалби за фарма индустрията. Добавете и другите държави от целият свят и цифрата ще нарасне няколко пъти !

Ако тези 97% от всичките клиенти, разбирай “пациенти” на тази ” химиотерапии”, които умират почти на 100%, биваха реално излекувани, то тогава това би било ОГРОМНА загуба, и то постоянна.
Как така всички умират, а бизнесът химиотерапия процъфтява ?
Ами отговорът е много прост -постоянно се заразяват нови и нови човеци, а тези с Белите престилки ги насочват към уж единственият модел на лечение признат в целият свят!

Efekt 2

За да се върти с печалба такава сума е нужно да се влага някакъв процент от печалбите в различни кампании за поддържане на индустрията. Затова ще има и винаги балъци, като някои от коментиращите, които да защитават “ползите”, които разбирай са по-малко от 2%, цифрата на тези “излекуваните” от рак. Реално, ако химията унищожи рака, то разбирай организма на жертвата е капут.

И най-важното в тази тема е, че този бизнес създава много болни от рак, които реално не са. Всичко е за да се движат печалбите на индустрията.
Всичко е да се източват здравните каси и хората да бъдат ограбени !
Ако някога в детството имаше пиратска разбойническа приказка „парите или животът“ то днес това е и двете !
Колко учени, които патентоваха лекарство за РАК в Америка бяха брутално убити ВИЖ ТУК !
Колко от Латино лидерите бяха заразявани с РАК и после успешно лекувани в страни като Куба!
Но не с химиотерапия!

Д-р Рике Герд Хамер Стефан Пройнов Иво Инджев
Д-р Рике Герд Хамер казва: Този, които е организирал това химио мъчение заслужава паметник в АДА! Когато Хилари Клинтън дойде на визита у нас и нашето здравеопазване пое по този път само тази година над 3600 онкоболни ЗАГИНАХА не починаха бяха умъртвени с този способ, а Борисов 2 се радваше на думата конграчулейшънс!
Чудя се дали в ада няма място и за един бюст на Бойко Борисов поне!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.