За всичко е виновен Путин и хибридната война !

За всичко е виновен Путин и хибридната война ! Стефан Пройнов


Путин и Тръмп !
Тръмп може да уволни спецпрокурора за руската намеса в изборите в САЩ
Още един федерален съд се произнесе срещу антиимигрантския указ на президента

Американският президент Доналд Тръмп обмисля уволнението на специалния прокурор Робърт Мълър, провеждащ разследването за евентуална руска намеса в президентските избори в САЩ. Това съобщи за сп. “Тайм” дългогодишният приятел на американския президент Крис Руди, който е и главен изпълнителен директор на “Нюзмакс Медия”. “Смятам, че той обмисля отстраняването на специалния прокурор. Мисля, че той размишлява върху този вариант”, каза Руди за телевизия Пи Би Ес. Според него причината е, че Тръмп обмисля да назначи Мълър начело на ФБР – по-малко от месец след като той бе одобрен да поеме разследването. “Лично аз намирам това за фатална грешка”, подчерта още Руди. Коментарите на Руди се появяват само ден след като Джей Секулов – един от адвокатите на Тръмп, не отрече възможността президентът да отстрани Мълър, който е бивш директор на ФБР. Той вече е на прицела на някои републиканци. Те изтъкват, че назначените в екипа му са “враждебни” към администрацията на Тръмп и че той е близък до уволнения директор на ФБР Джеймс Коми, което поставя под въпрос безпристрастността му. Други представители на републиканците обаче предупреждават, че ходът може да е опасен. “Уволнението на Мълър би било изключително недалновиден ход,” каза сенатор Сюзън Колинс, цитирана от “Политико”.

Американският министър на правосъдието и главен прокурор Джеф Сешънс трябваше вчера да свидетелства публично пред Комисията по разузнаването в Сената. Сешънс настоя събитието да се проведе при открити врати, защото смята, че “американският народ трябва да чуе истината пряко” от него, съобщи Си Ен Ен. Отношенията на Сешънс с руски представители по време на кампанията на президента Доналд Тръмп са обект на разследване от ФБР и няколко комисии на Конгреса. Името на Сешънс бе споменато няколко пъти по време на изслушването на бившия директор на ФБР Джеймс Коми пред същата комисия миналата седмица.

Efekt 2

Апелативният съд в Сан Франциско стана поредната инстанция, която блокира усилията на администрацията на Тръмп за ограничаване на пътуванията от няколко мюсюлмански държави. Миналия месец апелативен съд в Ричмънд, щата Вирджиния, излезе със сходно решение, което в момента Белият дом обжалва пред Върховния съд. Новото становище на съда от Сан Франциско на практика потвърждава позицията от март тази година на съдия Дерик К. Уотсън от Федералния окръжен съд в Хавай. Тогава съдия Уотсън блокира редица части от подновената изпълнителна заповед с аргумента, че тя противоречи на конституцията. В своето становище Уотсън посочи, че изявленията на Тръмп и съветниците му дават да се разбере, че изпълнителната заповед представлява опит да дискриминират мюсюлманите.

ПОЗИЦИИ
Шефът на Пентагона Джеймс Матис и председателят на Комитета на началник щабовете на американската армия ген. Джоузеф Данфорд заявиха, че считат Русия за враг на САЩ. “Мисля, че имаме враждебни отношения с Русия”, каза Данфорд в отговор на въпрос по време на изслушване в Комитета на въоръжените сили в Сената дали счита Русия за противник на САЩ. “Путин взе решението да бъде стратегически конкурент”, отговори и Матис на аналогично запитване. Той заяви още, че не “вижда никакви признаци” Москва да иска позитивни взаимоотношения с Вашингтон. Терористичната групировка “Ал Кайда” се е появила благодарение на действията, предприети от САЩ, заяви руският президент Владимир Путин в интервюто си с режисьора Оливър Стоун, чиято първа част бе излъчена в понеделник. Той каза, че съществуват доказателства за техническа и финансова помощ, която САЩ са оказвали на терористите в Чечня. “Вашингтон е готов да използва дори терористи, за да дестабилизира политическата ситуация в Русия”, отбеляза още Путин.

Американският президент Доналд Тръмп за пръв път председателства заседание на кабинета си в Белия дом във Вашингтон. Журналист от “Хъфингтън пост” писа, че Тръмп е поканил висшите служители, за да го обсипят с комплименти, и че тази “странна сцена” изглеждала като нещо, случващо се в Северна Корея, защото членовете на кабинета се надпреварвали кой да се изкаже по-ласкаво за шефа си.
Източник: segabg.com

Нашият коментар е, че добре, че е хибридната война и Путин за да изберат Тръмп, добре, че е Путин за да осмисли съществуването си НАТО, добре, че е Путин за да съществува Соросоидите по целият свят!
Ех, Путин и неговата Хибридна война е и най-сериозната мотивация на Американският военно-промишлен икономически гигант за да произвежда оръжието си !

Ами, ако не беше Путин и хибридната война какво щеше да е, арабският свят?
Цените на петрола се сформират според нагнетяването на горещите точки около петролните кладенци и за всичко е виновен Путин и хибридната война!

Тази Хибридна война е виновна и на ГЕРБ за загубата на Президентските избори!
Не било то дето издигнаха Данговската ламя, а били виновни фалшивите новини и хибридната война в медиите, но даже и някои като нас бяха заклеймени като Путинисти, други като комунисти, а истината е, че цялата тази инсинуация се води от Соросоидни активисти !
Ами, ако го нямаше Путин как щяха да осмислят съществуването си и Европа, и Америка, срещу какво щяха да се борят ?

Сега да Ви кажем и ние какво следва след епохата на Владимир Путин като той вече не най-голямата заплаха на света ще дойде ред на извънземните тогава военно икономическите гиганти ще продължат да се въоръжават срещу евентуална заплаха от извънземна инвазия!

За всичко е виновен Путин и хибридната война !
И ако прокурорът бъде отстранен пак ли Путин и хибридната война ще са му виновни на Цветанов, че продължава да губи влияние зад океана ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.