Има ли умерен джихад в България +ВИДЕО

Има ли умерен джихад в България +ВИДЕО Стефан пройнов


Ние няма да се уморим да показваме едно видео, в което службите не видяха нищо нередно!
Читателите не видяха нищо нередно! Колегите в медиите не видяха нищо нередно!

Това са умерените Роми в Пазарджишко село през 2013г.!
Български граждани приели мюсюлманската религия по време на традиционният празник Байрам !
Да това се случва в България и всички си затварят очите !
Тези, които спонсорират тези процеси утре ще си направят и политическа партия като например ПУД или нещо подобно, като партия на умерените джихадисти !
Ще поискат и те като граждани да са представени във властта и заедно с тези, които идват в страната ни ще се превърнат в сериозен политически фактор !

Сега да си спомним как в България живеят над 1,2 милиона Роми!
Да си припомним и че партия ГЕРБ позволи да се регистрира ДОСТ, което си е ПП на религиозна основа!
Позовавайки се на практиката ще им бъде позволено и те да си имат партия!
Какви идеи изповядват ?
За какви права ще се борят?
Кои закони ще спазват тези на Шериата или на страната ни?

Efekt 2

Много са въпросите който поражда тази реалност която наблюдаваме !
Без да обиждаме хората от Ромски произход, но болшинството от тях не са изключително интелигентни и са лесно манипулирани, което ги прави най-търсеният изборен материал и така и ще бъде за беда!

Докато гласът на един професор и на един академик се равнява на един глас на някой, който няма дори и основно образование за беда в България, гласовете на неграмотните ще гарантират престоят във властта на много имотните! Сега след като ГЕРБ позволиха да се регистрират политически партии на силно религиозни радикални маси кой ще гарантира, че именно тази УМЕРЕНО РАДИКАЛНА ДЖИХАДИСКА ПАРТИЯ няма да заяви това, което бе заявено и в Демократична Германия!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!

Сега трябва ли да се притесняваме дали това няма да се случи един ден в България и когато на улицата излязат стотици хиляди разгневени радикално „умерено” джихадиско съсловие и ни обяснят, че те не живеят по законите на страната и ние трябва да живеем по техните правила, закони и разбирания и който не приеме Ислямът и Шериатът ще бъде обезглавен !
Трябва ли да се притесняваме за това ?
Случило се е в не една страна и кой ще ни гарантира, че няма да се случи и у нас?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.