Европа на две скорости

Европа на две скорости СТЕФАН ПРОЙНОВ


6 милиона евро глоба, ако използвате слънчева светлина Испания като страна от Европейският съюз с европейско законодателство арестува човек в Авила за това,че използвал фотоволтарични панели за собствена консумация!

Жител на Аревало (Авила) е подсъдим,след като Гражданската гвардия конфискува два мощни фотоволтарични панела в домът му инсталирани на покривът на къщата му, това предава испанският сайт „Енергия либре“!
Собственикът на фотоволтаричните панели казал, че те са за собствена консумация!

Съгласно новият закон приет от Народната партия миналата седмица задържаният може да плати глоба от порядъкът на 6 милиона евро, защото вреди на интересите на електроразпределителните дружества !

Efekt 2

Ние от питаме след като се синхронизират европейските закони и българските дали всички Българи отказващи да бъдат рекетирани от електроразпределителните дружества, които постоянно покачват цените на тока няма един ден да бъдат в същата ситуация?Европа на две скорости СТЕФАН ПРОЙНОВ

Това ли е Европа на две скорости?
След като Германия говори за затваряне на атомните си централи и ориентиране към алтернативни източници на електрическа енергия явно това е само за Германия, а Европа на две скорости продължава да се държи лицемерно и да си затваря очите за това, което правят монополите!

Европа на две скорости СТЕФАН ПРОЙНОВ
Европа на две скорости 

Е все пак те са Европейски монополи, но същото ще е и с водата и храната, същото законодателство, което е законодателство на монополите на народът!

А за монополит Борисов ще направи всичко и не само закони, а е готов да превърне дори България в лаборатория за опити с живи хора!
Днес са лекарства и храни, утре – ток, вода и въздух !
Хора отворете си очите, събудете се, защото утре децата Ви ще се събудят в една отровена робска страна!
„Птиците, родени в клетка, мислят, че летенето е болест” казва Алехандро Ходоровски

Алехандро Ходоровски стефан пройнов

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.