Кирил Стаменов за първата дама и гей парада

Кирил Стаменов за първата дама и гей парада Стефан Пройнов


Вижте какво публикува на стената си полковник Кирил Стаменов !
Публикуваме целият текст макар и гневен без редакторска намеса :

ПОЗОР, РАДЕВА, ПОЗОР …
Платените медии, антибългарските НПО-та, разни специалисти, социални антрополози, историци, математици, фризьори, маникюристки и други специалисти които са дежурни по всички медии, досега обсъждаха тоалетите, стайлинга на съпругата на българския президент при официалното посещение на българската президентска двойка при папата!
Сега започнаха масово да реват, срещу много добро заплащане разбира се, по всички медии за статуса и против гнусния педалски, извратен парад проведен в центъра на столицата с любезното съдействие на кметицата Фандъкова и управляващите ни олигофрени …
Няма ли по-важни неща в тази държава, бе?Кирил Стаменов
Всичко ни е розово и прекрасно, та най-сериозния ви проблем е г-жа Радева?
Няма катастрофи, бити педагози, ограбени банки и банкомати, корумпирани служители от ДАИ, няма загинали и ранени български летци-офицери, няма геноцид над болните българи, над пенсионерите, инвалидите …
Няма фалирали болници, няма безработица, масова сеч на българските гори …
Няма!
Проблема на българите и България е достойната позиция и поведение на г-жа Радева.
Голям проблем!

Ако решим проблема със стайлинга на Десислава Радева и позорните и антигей статуси в личния и профил всичко ще ни е наред…
Цветя и рози, по улиците ще ходят едни щастливи българи, усмихнати, доволни от прекрасния живот който живеят в диктатурата на гербериата, птичките ще пеят щастливи, деца ще манифестират с балони и знаменца, ще има масови танци по улиците от щастливите и доволни български граждани, всичко ще е прекрасно!
Тази Десислава Радева само пречи на щастието на българите!
Да се заклейми още, да се изкара на светло цялата и подла и мръсна душа и да се поиска импийчмънт и на съпруга и защото не я контролира в безумните и постъпки, та ни съсипа хубавия живот!
Майната ви, платени идиоти, майната ви ….Кирил Стаменов

Efekt 2

Често хората са импулсивни и четат заглавието, а не и текста, което води да натравяне с лекарства и продукти с изтекъл срок на годност!
Затова четете внимателно и помнете, че това с парада е и възпитателно !

Ние от Blife.eu  питаме трябва ли президента да ходи да се целува по гей паради ? Трябва ли първата дама да бъде така остро атакувана от медиите за това, че не харесва трансмодерното, евроатлантическо и ценностно в тези демонстрации на друг вид нормалност, което си е само по себе си вид революция, която идва да покаже, че природата на възпроизвеждане на човешкият род е мутирала и мъжете раждат, а жените трябва да са по-близки от нормалното !

Стига бе хора, това си е мутация и деградация на една нация !
Всички сме чували за Содом и Гомор, което означава, че психоментално увредени същества е имало и тогава, но природата ги е лишила от възможност да се самопроизвеждат, защото това е не правилно според природата, а кой може да бъде по-голям от законите на природата?
Един път да се намери някой да застане по-мъжки и веднага меките китки в купом заплюха!
Защо не се разисква темата дали Борисов е гей или не ?

 

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.