Възродителни процеси !

Възродителни процеси !


Възродителни процеси в България не спират !
Някога след като българският народ бил беден, гладен, бит, унижаван, колен, бесен, грабен и клан като добитък имал Гордост !
Гордост, която не била като днешните горди патриоти, които гледат келепира като Бай Ганьо ! Гордост, която е давала сила на духът и на волята да изградят една силна България !
Този период ние наричаме Възрожденски – богатите дарявали пари и злато да се съгради една силна България, а бедните давали своят труд дето се казва всеки е плащал своят лепта – данък към Родината си !

Данък не плосък нито ДДС, а данък друг с дълг и чест, платен от всеки и така строили църкви, училища и читалища, градили вяра в Бог, градили знания у идните, храмове където да се съхрани и предаде на идните фолклорът, този белег на всяка една нация !
Огледайте се Българи, всички масивни и големи сгради от този период стоят и до днес ! Изваяни с дялан камък от изкусните каменоделци, зидани от майстори като Кольо Фичето и други сръчни Българи зографисани от различни зографи – правено от хората за хората ! Задружни са били хората и малко и голямо, жени, мъже и деца, всички са плащали своят данък да се изгради една нова България, една модерна и силна държава !

Наричаме го ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЕРИОД !

Творби, писатели, художници, ювелири, скулптури, самодейци !

Гурбетчии и търговци, фабриканти и крупни земеделци са давали много пари, ама много за образование и издръжка на умните деца тук и в чужбина да учат и после да дойдат у българско и да донесат опитът на модерните страни да го приложат и да предаде на идните !
След това идва един период, в който България попада на кръстопът на войни и често на погрешният тротоар, но после идва индустриализацията и пак внуците на възрожденците запрятат ръкави и започват да строят колхози, заводи и икономически гиганти, химически заводи и металодобивни комбинати, абе хората са били големи инати и на инат са въздигнали страната ни до 27 място по качество на живот според стандартите на ООН !

Efekt 2

Пак заедно рамо до рамо са запретнали ръкави и от чукари са направили ниви, през скалистите дерете пътища тунели и мостове, в нашите дефилета строили на бригадни начела язовири, бентове и водонапорни кули на могили, абе с две думи строили, строили !
Но пак в един момент не икономически, не социален, а страната има нужда от възраждане, но този път нов възродителен процес за който не се говори с лошо днес !
Възродителен процес, който нежно някой го наричат с туристически епитет „голямата екскурзия“, че все едно са тръгнали на гурбет !Възродителни процеси

Какво е породило тази ситуация не казват днес нашите политици продали паметта си за няколко турски жълтици !
Да припомним на две, на три и ние !
Да припомним как от българското ВВС самолет, който патрулира над родното небе прихваща радиосигнали на радиостанция в Делиормана !
Забравено и как е заловен камион с оръжие в опит да се внесе в България от онази страна, с която все още нямаме граница !
Забравиха се кървавите атентати в Буново и други !

Възродителни процеси

Забравиха заловените оръжия по селата, картечници и че се е готвела революция в България ! Цялата тази добре планирана и добре координирана подривна дейност със сериозна сепаратистка такава е била финансирана и направлявана от Турция !
Целта е една – въстание на мюсюлманското население в България, гражданска война и отцепване на цели области и региони и причисляването им към Турция !
Бързи и светкавични действия на Държавна Сигурност и органите на милицията, военните, разузнаването и контраразузнаването блокират всички опити за бунтове в страната !
Турция като инициатор отваря границите си и кани всички, които желаят да се пренесат !

Възродителни процеси
Възродителни процеси

Наричат го насилствено смяна на имената !
Правителството дава шанс на тези, които не са толкова радикални и искат да живеят в България да се причислят към нацията ни, но трябва да си сменят имената и да се наричат българи, защото тук е България ! Който не иска прав му път и така керваните тръгват !

Влакове, коли, камиони с оскъден багаж и най-ценното в бохчата народът тръгва към страната, а който тук остава ще се прекръщава !
С добре изградена сепаратистка мрежа в страната Турция сигнали дава и хората организирано излизат на протест и не един или два площада народ бе бит, народа страда !
Така решават се проблеми с армия, барети и всеки бунт бързо потушен и „до де е мъничка змията и строшиха главата“!
Лидерите на протести в затвори и арести !
И който как се е самоопределил, животът си е продължил !
Възродителни процеси !Възродителни процеси
Днес е друго, възродяваните се възродиха, армията ни е унищожена, границата ни е нива разорана, а всеки, който вярва в Бог в душата му е рана голяма !

„За всичко са виновни комунистите“ крещяха и докато демократите Зидаров от СДС и други разни от сараите безсрамно пиеха кафета, никнаха в страната минарета пак с пари от Анкара и други разни !

Премиера, този предател, без срам написа думата БУЛГАРИСТАН и се подписа под това и цяла България видя това !


Видя как си пиеше кафето на сред Кърджали под звуците на минарето и така тази гаДОСТ тук се появи, а народа си мълчи ли, мълчи !
Някога през границата на страната и пиле не могло да прехвръкне, а сега нахлуват ислямски орди на талази, а полицията ни ги пази да не вземе някой патриот да ги снима на земята вързани с опашки и за ръцете, и за краката !Възродителни процеси

Възродиха се процеси в страната, но не онези, който таз държава съградиха, а онези, който я унищожиха, а народа си мълчи и трае !
Няма ред, законност нито справедливост, няма го другарството и загрижеността. „Съединението прави силата“ остана на една стена, а зад нея еничарите законите коваха за исляма, а не за страната да се върнат имената да говорят на майчиният си език да влезе той в училищата да пеят днес песни на турски!
А орди влизат всеки миг, всеки час, окупацията е в ход и няма кой да спре радикалният им взвод !

Патриотизмът е забранен а патриотите ни са продажни и заговориха за евроинтеграция за мултикултурна окупация докато им пяха кой уши байряка на майченият им език те скланяха глави с невидими чалми !

Възродителни процеси пак ще има но няма да е тази година няма да е и догодина и май няма да са в нашата татковина !
Възраждането става когато си възпитан да обичаш отечеството си от раждането си а не когато казват Брюксел каза !
Реферндум народа се изказа и какво мафията пак го управлява !
Утре ще има много референдуми в страната и един от тях ще бъде дали Кърджалииска област да не се съмоопредели като автономия и там ще се избере с 80% и тогава какво като в Крим ще се бием с какво и срещу кого и за какво или всеки ще откъсне по едно парче от нашата страна и каквото стане и така !

Честито някога България е била на три морета скоро ще е на три дерета !
А ние пак ще си мълчим пак ще си лежим и дори тази статия няма да речем и да я споделим ! Да благодарим на ГЕРБ за тази евроинтеграция която заприлича на ислямска окупация а когато нещо прилича на друго нещо често излиза че е същото нещо !
Гласуването за предатели е престъпление ако не в България то в духовно измерение !Възродителни процеси

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Новите възродителни процеси са вече факт !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.