Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

ГЕРБ източиха всичките си банкови сметки!

ГЕРБ източиха всичките си банкови сметки!


ГЕРБ източиха всичките си банкови сметки вижте подробностите тук!

Целият кеш на вожда и престъпната им групировка заедно с парите от черните каси е събран и готов да бъде пуснат в обръщение по циганските махали или по-точно в ромските квартали !

ГЕРБ са готови за предсрочни избори, а докато БСП нямат нужният финансов ресурс и няколко бизнесмени биха им помогнали, ама изведнъж нещи се случи който арестуваха, друг избяга в чужбина, трети му намериха парите в кутии и така нататък !

Опозицията няма нужният финансов ресурс да участва в циганските търгове и така на практика столетницата заявим че са единствената алтернатива на ГЕРБ и ОП, ама на практика циганите играят когато има музика и този, който плаща музиката мечката играе за него ! БСП разчитат на наказателен вот само да не стане като в Македония и никой да не гласува !

Има и още един момент – ГЕРБ и Борисов обикаля света от две години и гради контакти като си мисли, че в България Цветан Цветанов контролира изборните процеси и всички манипулации и всички лостове на властта са в техните ръце и така няма кой да ги свали отвътре, но отвън могат !

И Борисов ни показа, че нито в Русия, нито в САЩ го харесват, а единствено Меркел го държи, но и на нея дните и са преброени, но може ли обаче народът да излезе и да ги помете като тогава картите така ще се разбъркат, че никой не знае от къде ще се появи новата алтернатива на управление в страната ни?
Едно е ясно обаче, че всичките пари от сметките на ГЕРБ са изтеглени и това е ясен знак, че процесите, които се случват в страната ни може да се обърнат или да се влошат за управляващите и щом искат да си пипат парите значи се притесняват за откраднатото !

Имат ли притеснения значи социологическите проучвания сочат сериозно разместване в политическата среда !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.