Патриотизмът като модел за оцеляване в новият световен ред !

Патриотизмът като модел за оцеляване в новият световен ред !


Патриотизмът като модел за оцеляване в новият световен ред ! Доналд Тръмп показа пътят и ние трябва да вървим по него или да паднем в пропастта !

Той определи речта на Тръмп пред ООН като най-голямото събитие в новото хилядолетие.
Тръмп взе страна в европейския спор между Макрон и Орбан. Американският президент каза:
“Америка се отказва от идеологията на глобализма.

Америка прегръща патриотизма.
Ние ще помагаме на народите, които имат куража да защитават своя национален суверенитет от всякакви посегателства”.

Efekt 2

“Това е тежък удар за Европейския парламент и Европейската комисия.
Тръмп е големият началник на брюкселските началници. Европа без Америка е незащитим континент”.

И така на практика докато Европа залага на евроценностите и толерантността, Русия залага на Патриотизмът, Тръмп и той, а България на какво ще заложи трябва да се допитат до народа, макар че всеки един от нас ще предпочете да защитим националната си гордост да защитим родното и това, което ни е съхранило като народ и нация !

Време е патриотизмът да влезе като задължителен предмет в училищата, а не джендърството, не и на това, което ни се натрапва ! Всеки, който иска да живее и работи в България, трябва да спазва Българските закони и да говори на Български език, да уважава празниците и обичайте ни, ако някой не зачита законите на Република България и иска да живее по други закони например тези на Шериата да отиде там където живеят така!

Време е за патриотизъм, време е да застанем твърдо всички заедно!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.