Кръвният данък е 12% -17%

Кръвният данък е 12% -17%

Кръвният данък
12% от завършилите отиват за чужбина и толкова е кръвният данък за тази година ! Като добавим и хората на средна възраст и някой друг олигарх стават повече !
Всяка година България плаща кръвен данък и все повече млади бягат в чужбина кой да учи, кой да работи, кой на бригада и всеки от тях там остава !
Вече са над 3 000 000 българите, които са трайно уседнали и още 1 000 000 са тези, който гравитират и не могат да се установят в чужбина !

Това е следствие на комплексната социална политика на ГЕРБ и техните коалиционни партньори !
А как само обещаваха да вдигат пенсии и заплати, как обещаваха работни места за младите, как обещаваха за траен икономически растеж единствено трайно нещо остана обаче емиграцията и смъртността както само бедните и болните се увеличават и то трайно !
И ако по времето на Турското Робство е имало кръвен данък по една рожба от семейство то днес всичките ни деца са в чужбина !

И ако по времето на османското владичество сме плащали кръвен данък на всеки четири години то сега във времето на Бойко Борисов плащаме всяка година !
Тази година данъкът е 12% официално, а не официално около 17% !
Топим се като народ и нация с подкрепата на ГЕРБ !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.