изпрати новина
Водещи новини

ГЕРБ: Купуването и продаването на гласове е задължение !

ГЕРБ: Купуването и продаването на гласове е задължение !


ГЕРБ: Купуването на гласове започна!
Вижте как ГЕРБ купуват гласове за предсрочните избори с Вашите пари !
Бонуси, 13 заплати и материално стимулиране както и 800 000 човека администрация с бонуси между 200 – 500 лева!

Училищата с 13 заплата над 770 до 1500 лева! Чистачките в училищата дори са взели между 300 и 500 лева допълнително материално стимулиране !
Отделно от 1–ви януари вдигат заплатите на учителите !
С колко скачат бонусите в парламента и с колко скачат бонусите в банките ?
Това, ако не е купуване на гласове, какво е?

Правителството се готви за предсрочни избори като раздава на близо един милион човека пари !
Другите ли, ами те не гласуват като над 66% от хората не приемът статуквото и не разпознават своите водачи !
Пенсионери и инвалиди, които живеят с по 200 лева за тях няма коледни надбавки нито 13 пенсия, но пък има 50% вдигане на цените и когато отидат в болницата ги карат да си купят марлите и иглите, да си носят така наречените КОНСУМАТИВИ!

Гърция дава по 1000 евро на всички пенсионери, а в България се дават пари само предизборно и така Цветанов и новият бюджет, който толкова ентусиазирано приемат денонощно има една единствена цел да нахрани определена прослойка от държавната администрация накратко казано братовчеди и роднини на управляващите, а другите ли, ами те не гласуват за ГЕРБ и за тях няма и стотинка !

80 % не са дебили, а просто са лош материал както казва Бойко, които изяждат резерва ! Няма пари за полицаи и съдебна охрана, но за училищните чистачки има 13 заплата ! Така в учителите е скрито бъдещето на нацията като те моделират съзнанието на бъдещите избиратели, те каквото посеят това и ще жънем ние!
И така дали правителството на хунтата се готви за предсрочни избори, ами да, те вече наплащат с Вашите пари на своите гласоподаватели!
Накрая само ще дадат и по някой лев на ромите в гетата и тогава ГЕРБ пак ще бъде първа политическа сила, а за Вас геноцидът продължава !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*