Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Сподели за България!

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Сподели за България!

Интервюто на международната медия “SouthFront” с Говорителя на Воински съюз “Васил Левски”!

Здравейте, разкажете ни повече за БНО „Шипка“ и ВС „Левски“: Кога са създадени? Защо са създадени и какви са целите им?

Efekt 2

Двете организации са създадени още през 1994-та година, но доста години работеха без всякаква регистрация, защото не искахме да осветяваме хората, които организирахме в единна български сила преди те да са набрали нужната сила, брой и възможности. Това ни отне години, пътувания от град на град и от село на село, за да се срещаме с хората човек по човек, да купуваме и им предоставаме книги и материали за четене, та да ги просветим и да им отворим очите за това, което се случва по света и в страната ни. Много се отказаха още в самото начало, защото докато другите правели бизнес, регистрирали фирми и щели да стават милионери, ние сме ги карали да мислят за българската държава. Други вярваха, че ще станат милионери и не можеха да прозрат истината, че няма как да станат всичките милионери, защото от небето не падат пари, та да има за всички. Не схващаха и логическият извод – че, за да станат милионери стотина човека,то те трябва да измамят или ограбят милиони свои съграждани.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!60-годишният Владимир Русев, пенсиониран военен офицер и Главен командир на Воински съюз “Васил Левски”, се намира в гората на българо-турската граница. Източник на снимката: Yasna Polyana, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

Регистрирахме организациите официално едва през 2014 година, когато вече бяха набрали членове и сила и вече бяхме взели активно участие в първите протести довели до свалянето на ГЕРБ от власт. Тоест бяхме изпитали възможностите на организациите в реални дела.

Воинският съюз обединява предимно бивши военни и полицаи, тоест хора с военнно образование и професионален опит, а БНД “Шипка” предимно учители, лекари, историци, работници граждани включая жени и младежи, които не са ходили в казармата или нямат нужният опит.

Двете организации не са създадени, за да охрняват южната българска граница, а има доста по-мащабни задачи и цели.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!60-годишният Владимир Русев, пенсиониран военен офицер и Главен командир на Воински съюз “Васил Левски”, провежда обучение на доброволците по ръкопашен бой. Те не искат да бъдат наричани ловци на мигранти, но се обучават по военни техники, за да се справят с възможно нахлуване. Източник на снимката: Yasna Polyana, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

Знаем, че патрулирате по границата с Турция почти ежедневно. Каква е ситуацията там? Колко мигранти се опитват да прекосят нелегално границата всеки ден?

Ситуацията на турската граница, а и на цялата южна е тревожна и почти безнадеждна, защото поради липсата на достатъчно средства (ние се самофинансираме, а всичко се отделя от гърлата на децата ни и от мизерните ни заплати) ние пазим само най-опасните за проникване участъци и връщаме мигрантите обратно в Турция, но поне два пъти по толкова колкото връщаме ежедневно успяват да проникнат и влязат в страната през неохраняваните гори и дерета. В момента стотици си влизат и от Гърция, защото гърците като по-умни от нашите продажници не регистрират никого и ги пускат да си заминават кой накъдето му видят очите. Включително ги карат от островите на контитента и ги пускат да изчезнат, за да успеят да си освободят поне отчасти страната си от радикалните ислямисти. Оградата е смехотворна изградена и с нищожна бетонна основа (за да се спестят и откраднат повече от парите, та да има за подкупи на тези уродливи създания с власт, които уреждат обществените поръчки) и поради това при всеки по сериозен дъжд падат отделни участъци от нея или се образуват дупки по деретата през, които може да се премине не само пешком, а дори с техника. Да не говорим, че и миграните я режат като швейцарско сирене, независимо, че регулярно се кърпи или я прескачат със стълби. Поне няколко стотин човека ежедневно влизат в страната ни нелегално, макар властите да го отричат и крият уж да да не се плаши народа.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Доброволец от Воински съюз “Васил Левски” показва знамето на своето движение, преди да се изкачи на Странджа планина, близо до границата с Турция. Източник на снимката: Yasna Polyana, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

Поради трагичното състояние на оградата и, за да скрият истината от народа си, засекретиха и всичко свързано с границата. Така се скриват и огромните злоупотреби както и факта, че основните уж изпълнители си прибраха тлъстите суми и преотдадоха стройтелството на под изпълнители. Доказателство за лъжите на правителството, че вече уж никой не влизал незаконно в страната са разликите в бройките, които те твърдят, че са влезли в страната ни и тези, които биват връщани ежедневно от сръбската и румънската граница. Явно властите тук считат, че тези, които сърбите връщат са паднали на българо сръбската границата с парашути, а не са влезли незаконно от юг, защото бройките обявени от българското правителство и от сръбските власти, а и от Евростат за цялата година се разминават драстично и с десетки хиляди, което доказва лъжите им.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Двама доброволци от Воински съюз “Васил Левски” по време на тренировка в гората близо до къмпинг “Нестинарка”. Източник на снимката: Tsarevo, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

Колко доброволци служат в двете организации?

В момента общо в двете организации има обединени около 47 хиляди симпатизанти и доброволци. Съвсем целенасочено не приемаме кандидатите за членове, а ги оставяме на изпитателен срок, за да не им създават излишни проблеми. И, за да не се налага да предоставяме техните данни на службите, когато ни привикват за редовно за разпити по жалби на Български ХК, Партията на зелените и платената от Сорос лъже Протестна мрежа. Не приемаме в редиците си хора с различни зависимости както и такива с егоистични, шизофренични – мании за величие или преследване както и с крайни нагласи. Всеки друг български гражданип милеещ за този народ и българскате земя и държава е добре дошъл в редиците ни без значение от неговият пол, етнос, социално положение, партийна заблуда и вяра. Не приемаме и членове на националните ръководства на партии, хора участвали в прихватизацията и разграбването и разпродажбата на българската държава, ВПК и общо народната собственост, персони участвали в управлението на страната през последните тридесет години, депутати, собственици и ръководители на Средства за Масова Дезинформация, Банки, застрахователни компании, личности заемали ръководни постове в дължавната администрация и силови структури. Приемаме дори граждани на други държави ако същите споделят нашите задачи и цели и са готови безкористно да се борят за свободата, достойнството и бъдещето на Българските граждани и за ускорено национално възраждане!

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!60-годишният Владимир Русев, пенсиониран военен офицер и Главен командир на Воински съюз “Васил Левски”, показва на доброволците как да се промъкват по земята в гората, бидейки невидими за “враговете”. Източник на снимката: Yasna Polyana, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

Каква е реакцията на хората в България? Подкрепят ли ви?

Хората – най-вече порядъчните български граждани – без значение от техният етнос, пол и вяра, ни подкрепят и симпатизират. Заедно с нас защитават южната граница и доста българските мюсюлмани и дори български роми. Те разбират, че идващите от юг радикални ислямисти, терористи и бойци на „Ислямска държава“ първо ще се изколят и изнасилят техните деца и семейства, защото ги считат за предатели на вярата на ислямска държава, защото изповядват традиционният, а не радикално патологичен ислям.

Подкрепата на народа е най-вече морална, но ясно се вижда в коментарите под всяка една публикация в социалните мрежи дори, когато същата е написана от журналисти на хранилка при Сорос или чуждестранни фондации и спецслужби! С всеки изминал ден все повече български граждани се пробуждат и присъединяват към нас. И скоро ще се превърнат в истинска могъща, самоотвержена и народна българска армия, която при нужда да защити България както от външни, така и от вътрешни врагове.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!60-годишният Владимир Русев, пенсиониран военен офицер и Главен командир на Воински съюз “Васил Левски”, разглежда карта с други доброволци, за да определи мястото, където ще патрулират българо-турската граница. Източник на снимката: Yasna Polyana, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

А какво мислят правителството и службите за сигурност?

Властите ни преследват разбира се непрекъснато. Но няма как да ни смачкат, защото, когато се регистирахме официално вече имахме стотици симпатизанти и добворолци в редиците и нямаше как да смачкат такава маса от хора. Службите знаят, че сме полезни на българският народ и държава и, че разполагаме със собствена агентура сред ислямските общности по света. За съжаление те нямат думата, защото са превърнати в покорни слуги и пазачи на крадвилите корумпирани задници на всички временни и незаконни управници. И искат или не заради едната заплата поради това щом получат заповед веднага тръгват да ни преследват, арестуват и разпитват. Но не смеят да действат вече чак толкова грубо, защото разбраха, че разполагаме с нужните сили, възможности, влияние и известност в света, за да си защищим ефективно хората и правата.

Правителството се вбесява, че защитаваме българските граждани и държава, защото указанията, които получават от Брюксел и Меркел са протиположни на българските национални интереси. Освен това пречейки на радикалните ислямисти незаконно да влизат в страната им пречим да усвояват милионите средства отпускани им от Брюксел и да си ги прибират в джобовете, защото те мислят само за личните си интереси, а не за българските народни такива. Дори не се замислят, че приемането на стотици хиляди мигранти ще доведе до банкрут българската финансова и социална система, защото ги издържат за сметка на труда и благата създадени от милионите българските граждани. Същото ще се случи и в Европа. Другата основна причина правителство да ни ненавижда и мрази е старанието ни да върнем обратно в страната милионите българи от българските общности по света както и насила прокудените ни да слугуват в чужбина (за коричка хляб) сънародници. Те не желаят милиони умни и почтени българи да се върнат или преселят обратно в своято изконна Родина, защото тогава никой нема да им позволи с помощта на тотални фалшификации и купуването на гласовете в циганските гета да узурпират незаконно властта и разпродават ресурсите на страната. Мразят ни и, защото се борим с корупцията, а тя е тов, което ги храни и им позволява за сметка на изнудваните български граждани да трупат лични богатства и си откриват тайни сметки в чуждите банки.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Доброволци от Воински съюз “Васил Левски” и от БНД “Шипка” патрулирайки в гората, на около 30 километра от границата с Турция. Източник на снимката: Yasna Polyana, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

Видяхме на няколко пъти Татяна Фестерлинг с вас. Каква е реакцията на хората извън България? Има ли други организации, които ви подкрепят в защитаването на границите на Европа?

Татяна е член на Ръководството на организацията Европейска Крепост обединяваща повече от 47 различни патриотични и консервативни организации в Европа включая такива представени в националните парламенти. Тя е и координатор отговарящ за международните контакти и дейност, а ние сме членове на организацията Европейска Крепост. Така, че е напълно нормално тя да се появява на нашите мероприята и да участва активно в изпълняваните международни програми. За заслуги към демократичното развитие на Европа и за възраждането на Независимите национални държави същото беше номинирана и за ръководител на Департамента за международни контакти на нашите две организации, за да може да ни представлява по света.

Освен дейността ни в Европейска крепост ние сме създали общи структури с ветераните от другите балкански православни и славянски държави. Включително и румънците последваха нашият пример и се асоциираха с дейността ни. За разлика от всички други организации включая и такива обявили се уж като демократимни или патриотични НИЕ разработваме и реализираме международно значими програми за освобождение и възраждане на независимите национални държави , за неутрализиране на незаконната миграция на милиони радикални ислямисти, терористи и бойци на Ислямска държава в Европа както и програми за противодействие на нелегалният трафик на хора, оръжия и наркотици през европейските граници и нашата територия. Тези програми се предоставят за реализация на всички сътрудничещи си с нас чуждестранни организации, опозиционни партии и консервативни такива. Това ни прави много полезни за всички и поради това имаме хиляди симпатизанти и сътрудничещи си с нас десетки организации в почти всички западно европейски държави. Включително и с такива, които имат в редовете си генерали – ветерани от силите за специални операции и частите за борба с тероризма и ръководители на генералните щабове на тези държави. Дейността ни по целият свят включително на територията на Азия, северна и Латинска Америка е значима и всеобхватна. Особенно що касае защитата на правата и свободите на хората гарантирани от Всеобщата декларация за правата на човека която е над щамповани набързо от продажните ни управници – анти български и анти демократични – фалшиви закони.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Татяна Фестърлинг, главният секретар на “Европейска крепост”. Източник: tatjanafesterling.de

Какво мислите за т.н. „бежанска криза“ в Европа? Кои са виновниците за нея? Как трябва да се разреши?

Миграцията на милиони арабски и африкански радикални ислямисти и мигранти в Европа е изкуственно организирана, координирана и се реализира тайно стотици години. Прекъсната е за кратко само по време на Втората световна война. Виновниците за „бежанската криза“, а всъщност за незаконната окупация и насилствена ислямизация на Европа са някои спецслужби извън Европа, различни секти, тайни общества и световни банкери. Плана Калерги, които проповядва миграцията на милиони мигранти в Европа за д се претопи местното население, да се унищожат националните държави и създаде световно правителство е разработен и се реализира в Европа с малки прекъсвания още от 1922 година. Билдербергите също играя активна роля в процеса както и международният спекулант Сорос, които използва мрежата си от зависими и финансирани лично от него НПОта, за да продължи да експлоатира народите.

Европейските лидери (включая и Меркел) не са нищо друго, освен техни покорни слуги и пионки служещи на техните сатанински планове за ликвидиране на европейските държави и нации. Те просто подпомагат създаването на Новият Световен ред – единно световно правителство, световна банка, религия и световна полицейска държава.

Пътищата за разрешение са много, защото всяка една изкуствено създадена криза може също толкова бързо да се неутрализирана. Но най-важното е народите на Европа, тоест европейските граждани да си отворят очите и да престанат да чакат някои друг (правителства и полиция) да ги спасява, когато ги изнасирлват избиват и грабят. И да се заемат сами да се организират, обединяват и самоспасяват, защото правителствата отдавна са ги продали в робство и работят дори против интересите на своите собствени избиратели. Предоставяйки огромни права на новите окупатори за сметка на собственото си население, страни и бюджети.

Европа ще се спаси и то с нашето активно участие. Но преди това ще даде огромни жертви, защото може би ще избухне и религиозна война. Тя ще помогне на повечето мюсюлмани в западна Европа искат или не веднага да се обединят под флага на ислямска държава след поредната фетва. Войната ще бъде жестока, дълга и кървава, защото ние ще се сражгаваме за всеки свои дом, човек и педя земя. На края тя все пак ще завърши с победата на здравият разум и на гражданите на титулните нации. Но за сметка на милиони жертви, лишения и една глобална световна финансово икономическа криза която ще доведе до стотици нови войни и изтребление на милиарди земни жители, които, когато банките по света хлопнат кепенци за период от десетина години – прорламата Лед Девет на МВФ – ще се самоизбиват за храна и вода. Това пак част от плана на господарите на света да ни накарат да се самоизтребим, за да може ресурсите на света да останат за тях. Дълго време се опитваха да го постигнат с ваксини, безработица, пандеми и разрушаване на нашите държави, финансови и социални системи. И сега решиха да ускорят плана си като предизвикат световен финансов колапс поради пилсата на ликвидност в банките, които пак те ограбиха, защото знаят, че, когато света остане без пари и то за години единственото, което ще се случи, е милиарди земни граждани да започнем да се избиваме един друг за храна.

После, когато тази кървава и безчовечна вакханалия свърши пак ще трябва да си построиме света и своите национални държави отново.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Доброволци от Съюза на военните ветерани “Васил Левски” и от “БНО Шипка” на връщане от гората, където са се обучавали, докато местен жител ги наблюдава. Източник на снимката: Tsarevo, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

Какво според вас трябва да се направи с мигрантите, които вече са нелегално на територията на Европа? До каква степен мигрантската криза влияе на сигурността в Европа? Влошава ли се положението според вас или започват да се взимат мерки?

Миграните, които вече са в Европа и, които влизат ежедневно и са милиони в крайна сметка ще доведат до фалит европейската финансова и социална система, защото на тях напълно беззаконно им се предостяват такива права и блага за, които не могат дори да си мечтая местните граждани, които са ги създали, защото нито един от гражданите на всички европейски държави не е получил безплатно земята на която е постройл своето жилище нито напълно безплатно такова. Нито някои ни плаща разходите за храна, вода, отопбение и осветление нето здравните и социалните осигуровки нито ни дава пари на ръка както дават на незаконно нахлуващите. Те ще доведат всички европейски държави до тотален фалит. И ще оставят милиони европейски граждани, които са постройли тези страни без помощи, пенсии, детски пособия и прехрана, защото те нямат намерение нито да работят нито да създават прибавена стойност както правят например българските мюсюлмани, които са почтени и трудови хора. Както правят и всички граждани на Европейски държави, които са ги създали и постройли. И Европа ще рухне в пламъци и разрушения. Това е кризата която е изкуствено предизвикана и менажирана от различни служби, за да унищожи Европа като конкурент на САЩ и да се разпадне- осигурявайки възможности за съдваването на единно световно Станинско правителство. Меркел рано или късно ще бъде арестувана , изправена пред съда и съдена от европейската общност на новият Нюрнбергски процес за престъпления срещу човечеството и европейските народи.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!60-годишният Владимир Русев, пенсиониран военен офицер и Главен командир на Воински съюз “Васил Левски”, очаква идването на други членове на движението. Източник на снимката: Yasna Polyana, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

Миграните трябва да бъдат върнати в техните родни държави, за да се борят там за правата и свободите си. Заради „отнемането“ уж на, които ни лъжат, че бягали и трябвало да ги приемаме в домовете си. Приемането им в Европа е престъпление, защото помага за възникването на престъпни диктаторски и фашистки режими в Близкият изток и Африка , защото това води до изчезването на цялата възможна опозиция.

Техните правителства там трябва да бъдят притиснати да им осигурят всички права и свободи гарантирани в Декларацията за правана на човека, а ако не го направят хората там ще си ги отвоюват обратно със сила и оръжието в ръцете си. Положението ще се вложи още, защото примера, които даваме с приемането и осигуряване на всичко и липсата на съдебно преследване за всеки незаконно пресякъл европейските граници – веднага принуждава стотици милоин нови мигранти и радикални ислямисти да се втурнат към Европа, за да насилват и грабят експлоатирайки европейските граждани, а не да строят и работят. Именно политиката на „Отверени врати“ на Меркел и на подкрепящите я евро гейски дебили окончателно и много бързо ще унищожи и съсипе Европа. А след като тя толкова много ги иска да изпрати своите самолети , автобуси и кореби и да си ги закара направо в Германия, а не да да приуждава да минават през цяла Европа.

Трябва всеки европейски гражданин, които иска още мигранти да пристигат в Европа да се задължи да приеме и настани поне по десет от тях в дома си. Като предоставя и 50 процента от доходите на своето семейство за тяхната издръжка. И като техен ментор и попечител да носи същата наказателна отговорност като съучастник за всяко извършено от тях престъпление на територията на неговата държава.

Гражданите, които нямат такива желания не могат и не трябва да бъдат заставяни да плащат от своите данъци за издръжката на хора, които са граждани на чужди държави и си имат своя родина.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!31-годишен мъж, родом от Бургас, се намира в околностите на Странджа планина. “Реших да се присъединя към Воински съюз “Васил Левски” – твърди той – защото нашето правителство не иска да ни защитава. Никой няма да ни защитава и затова ние го правим директно. Това е планирана инвазия. Тези, които незаконно преминават границата, са войници, а не само мигранти.” Източник на снимката: Yasna Polyana, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

Според вас защо правителствата позволяват всичкото това да се случва?

Защото правитествата в ЕС с малки изключение например като Орбан служат на интересите на световното задкулисие и на световният финансов интернационал, а не на своите граждани, избиратели и народи. Разликата между БГ и Унгария е, че там властите се борят със Сорос и нелегалната миграция и инвазия която ще ги унищожи. , а тук в България НИЕ народа се борим, за да си спасим държавата и децата. И това е по добре отколкото в Унгария където в момента Сорос хвърля милиони, за да свали Орбан, защото падне ли Орбан съпротивата ще престане. А тук в България нашато борба и съпротива не зависи от правителството и ще продължава до като не си освободим и спасим народа и не възродим ускорено българската държава.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!60-годишният Владимир Русев, пенсиониран военен офицер и Главен командир на Воински съюз “Васил Левски”, показва на доброволците как да задържат диверсант на земята. Те не искат да бъдат наричани ловци на мигранти: те смята себе си за защитници на Южната европейска граница. Източник на снимката: Nestinarka camping, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

Какво бихте казали на хората, които са против сегашната политика на „отворени врати“, които в същото време не правят нищо за да я спрат?

Да спрат да спят безметежно, а да си отворят широко очите, за да се обединят и изправят, защото НЯМА КАК да си спасят родината и да върнат обратно цялата власт, свобода, достойнство ресурси и бъдеще на своите деца и народи ако продължават да лежат и да чакат, защото скоро ще ибухне и световна финансово икономическа криза която ще принуди световните банкери поради липсата на ликвидност да затворят за години своите банки, а това ще предизвика тотални конфликти в целият свят. Ще унищожи окончателно и много държави и народи в света (които не са готови още днес да ги съхрянат и защитят) или ще ги превърне в чужди колонии и в роби безправни. Ще оцелеят само тези народи, които още днес и сега започнат да се обединяват, самоорганизират и да работят за своето и на държава си спасение. При това обединявайки се заедно със своите по будни, почтени и достойни съседи и събратя по вяра, дух и оръжие.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Доброволци от Воински съюз “Васил Левски” и от БНД “Шипка” патрулират в гората, на около 30 километра от границата с Турция. Те носят маски, за да защитят своята самоличност; “Ислямска държава” дава награда за някои от тях. Източник на снимката: Yasna Polyana, Bulgaria 2017. © Matteo Bastianelli

Коментар на “South Front”: Докато превеждахме интервюто от български на английски, основната Фейсбук-страница на Воински съюз “Васил Левски” беше блокирана поради оплаквания на либерални организации в България. Страницата имаше 42 000 последователи.

Версията на английски можете да прочетете на: www.southfront.org

Източник: bnoshipka.org

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.