ГЕРБ: Купуването и продаването на гласове е задължение !

ГЕРБ: Купуването и продаването на гласове е задължение !


ГЕРБ: Купуването на гласове започна!
Вижте как ГЕРБ купуват гласове за предсрочните избори с Вашите пари !
Бонуси, 13 заплати и материално стимулиране както и 800 000 човека администрация с бонуси между 200 – 500 лева!

Училищата с 13 заплата над 770 до 1500 лева! Чистачките в училищата дори са взели между 300 и 500 лева допълнително материално стимулиране !
Отделно от 1–ви януари вдигат заплатите на учителите !
С колко скачат бонусите в парламента и с колко скачат бонусите в банките ?
Това, ако не е купуване на гласове, какво е?

Правителството се готви за предсрочни избори като раздава на близо един милион човека пари !
Другите ли, ами те не гласуват като над 66% от хората не приемът статуквото и не разпознават своите водачи !
Пенсионери и инвалиди, които живеят с по 200 лева за тях няма коледни надбавки нито 13 пенсия, но пък има 50% вдигане на цените и когато отидат в болницата ги карат да си купят марлите и иглите, да си носят така наречените КОНСУМАТИВИ!

Efekt 2

Гърция дава по 1000 евро на всички пенсионери, а в България се дават пари само предизборно и така Цветанов и новият бюджет, който толкова ентусиазирано приемат денонощно има една единствена цел да нахрани определена прослойка от държавната администрация накратко казано братовчеди и роднини на управляващите, а другите ли, ами те не гласуват за ГЕРБ и за тях няма и стотинка !

80 % не са дебили, а просто са лош материал както казва Бойко, които изяждат резерва ! Няма пари за полицаи и съдебна охрана, но за училищните чистачки има 13 заплата ! Така в учителите е скрито бъдещето на нацията като те моделират съзнанието на бъдещите избиратели, те каквото посеят това и ще жънем ние!
И така дали правителството на хунтата се готви за предсрочни избори, ами да, те вече наплащат с Вашите пари на своите гласоподаватели!
Накрая само ще дадат и по някой лев на ромите в гетата и тогава ГЕРБ пак ще бъде първа политическа сила, а за Вас геноцидът продължава !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.