Гледай Европо

Гледай Европо.
15 000 самоубийства за периода на управлението на ГЕРБ!
По официални статистически данни у нас всяка година се самоубиват по около 800 души, като е налице тенденция към увеличение.

Ако имаме предвид скриването по различни причини.
А общо опити, успешни и неуспешни, са около 6000 годишно, като съотношението им е 1:4, в Европа е 1:7. Явно от както сме в голямото семейство качеството на жизненият ни стандарт спрямо европейският расте – достигаме ги както се казва, изравняваме стандартите, нали ?

Значи всеки ден около 16 българи правят опит да се самоубият, и 4-5 от тях, уви, успяват.
Поставени за физическа и психическа невъзможност за оцеляване в тази богата Европейска модерна България – горда членка на ЕС семейството !

Efekt 2

За последните 10 години при управлението на ГЕРБ са се самоубили около 15 000 български граждани (между 7 и 8 хиляди, според казионните институции), имаме и около 60 самозапалвания (за този период в целия останал свят има само едно самозапалване, в Япония).

И така не било геноцид и изтребление, ами било съвпадение, нали? Хитри слугински институции, Институти и НПО-та и разни Фондации усвоили милиони от бюджета ни и от европроекти да изследват проблема, раболепно сочат по най-тъпия начин не само занижени данни за случващото се у нас, но лъжат за причините, казват, че само при 5 % от самоубилите се у нас причината била бедност, а другите се самоубивали главно заради… любовни и семейни проблеми (?!).Гледай Европо как живи изгарят хора тук!

Истината, братя, и сестри е съвсем друга, и всички я знаем: 90% от самоубийците у нас в ерата на ГЕРБ се самоубиват от зверска бедност, от чудовищна мизерия, от отчаяние, от безизходица.

И така от ГЕРБ днес правят предизборна кампания за Евродепутатите си – тези, които ще ни представляват в ЕС. Дали ще се борят за благоденствие на България или просто мрачната картинка ще се влоши още ?

Като добавим и 3 000 000 напуснали страната ни поради същите причини за какво ни е тази Европа, за да ни унищожи ли ? Над 600 населени места вече са на 100% обезлюдени. Над 4000 училища са затворени.
Народът измира, народът е болен, а в болниците трагедията се превръща в кошмар и предсмъртна агония !

За икономика не може и дума да става като всички са собственост на банките и сме на хранилката на Европейските вериги и хранят ни с боклуци, лекуват ни с фалшиви лекарства като за водата не ни дават да говорим, а за финните прахови частици от къде са също!

Измираме, но и да умрем умрелите също гласуват за ГЕРБ нали и субсидията се взима от бюджета, а той се пълни от глоби, такси и данъци, но за какво им плащаме, за какво е въпросът, за да ни убият час по-скоро!

Така е в задният двор на Европа – никой не се интересува какво става и не им пука за нас както и на самите нас не ни пука щом ГЕРБ ви управляват нямате право да се оплаквате!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.