Всичките ходжи пеят ГЕЕЕЕРБ

Всичките ходжи пеят ГЕЕЕЕРБ


Всички Роми искат ГЕРБ. Пенсионерските клубове са на ГЕРБ. Всички читалища и самодейни състави вече са на ГЕРБ. Цялата администрация приглася на ГЕРБ. Полицията служи на ГЕРБ, а армията е в услуга по заповед на така нареченият опитомен патриот.

Жандармерия е готова с вас да се сбие и със спрейове да се напръска даже. Бизнесът добре се проверява от ГЕРБ, а той послушно се отчита в касата на ГЕРБ. Всички ведомства и министерства са за тях. Кметовете в страната също слушкат и папкат.

Цялата държава е на тяхно разположение и кой да влезе на опозицията в положение? Дето се появи скандал омбудсманът е там. Всеки бунт или искра се угася ей така като НПО-тата в страната са над 40 000 на брой и безброй граждански сдружения чакат на финансиране от ГЕРБ !
Във всички училища и детски градини ГЕРБ управлява и името на партията като мантра се повтаря !

Efekt 2

Църквата пристана и всеки ден в молитвите им там се споменава наедно и правителство на ГЕРБ !

А ходжите пеят от своите минарета ГЕРЕЕЕРБ. Всичко живо във страната служи на групировката на Бойко и строителните фирми даже се отчитат който с каквото може – с дом или апартамент, но важното е, че командват и целият ни парламент, защото по конституция сме парламентарна република, ала на практика сме територия с рая контролирани от ДПС и ГЕРБ за беля ! И така чакаме мигрантите от чужбина настанени от ГЕРБ в нашата страна да гласуват всички дружно за ръка! И така съд, медии и прокуратура и всички са една ГЕРБОВА номенклатура, и всички са инструменти на властта като който не слуша ще го разбере веднага!

Всички ходжи пеят ГЕЕЕЕРБ за толкова милиони опростени – отложени за толкоз време и аз бих пропял, защото в опозиция животът си си пропилял!
И така другарки и другари, Цветанов обикаля из страната, а ходжите припяват му от всяко минаре „ГЕЕЕЕРБ ще ви управлява“, а животът става все по-зле и зле!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.