Абе Слави, кога ще изхвърляме Боклука?

Абе Слави, кога ще изхвърляме Боклука?

Абе Слави, кога ще изхвърляме Боклука?

Време е да изхвърляме боклука си говорим тук със Слави, а боклука нещо се разлетя като найлонови торби от сметище като нашите политици хукнаха из страната да ни лъжат и пак да ни правят на посмешище! На една страна Йончева, на друга Цветан Цветанов редиците си стяга!

Efekt 2

Разлетя се тоз боклук из страната и предизборният вятър на промяната нищо ново не донася! Хайде бе Слави, що мълчиш, кажи ни кога боклука ще изхвърляш, че народът се умори, народът вече не може да търпи?
Вярно не се борим за евродепутати, ама стига вече де, егати, искаме промяна!

Тези много лъжат и крадат, трябва да има смяна !
Хайде Слави, кажи ни ти кога и как боклука да изхвърлим ние, че много смърди на корупция и мафия, смърди та са не трае и всеки иска да ги махнем от властта, но трябва лидер за това !

С теб сме и медии, и хора, с теб сме всички и работим с охота, без умора, но време е да изхвърлим боклука от властта, излез и кажи ни дата за това!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.