Големият шлем на Анкара !

Големият шлем на Анкара !


Има ли тих преврат в Българската Армия?
Как така подмениха началникът на Българската Армия от ГЕРБ?
Всички сме свидетели на тоталното унищожение на България във всички сектори !
Енергетика – затварят се Реактори, Икономика – пълно унищожение на малък и среден бизнес, а големият просто след някой друг куршум си сменя собственика !
Земеделие – ГМО и натравяне на земята с хербициди и пестициди, а родното ни зеленчукопроизводство е унищожено на 90%! Е за сметка на това ще ядем домати с гени на риба, банани с гени на чушки и всякакви гени, но не и тези който са дар от природата ни !
Аграрният сектор е виж там е друго – имаме си производство на пилешко ама и то нещо май пък карало децата ни преждевременно да им ръстът гърдички и да им идва цикъл на 8г. !
Та то е пълно с хормони за растеж и антибиотици, но на никой държавник не му порасна мозък от тези хормони !
Тежката ни промишленост или поне това което остана като сградов фон е то е за Пеевски от ДПС, а пък Кремиковци си го делнаха с ГЕРБ за един лев!
Хранително-вкусовата ни промишленост отдавна е хранителна ама само на думи, а вкусова, какво беше това вкусно ?
Ползата от БДС стандартите въведени от ГЕРБ 1 са нулеви .
И цялата измама си върви по старумо просто Ви вдигнаха цената с новите опаковки !
Пък и защо ни е хранително-вкусова промишленост като и без това магазините си внасят техните боклуци от чужбина, където и отиват и вашите пари, но те не остават тук в България, а тук остават само болестите, но пък за сметка на това правителството на ГЕРБ 2 и ваксинният бос Москов масово затварят болници, съкращават леглова база е поне леталният ни период ще е кратък винаги за предпочитане си е бързата смърт нали приятели !
И ако някой каже, че правителството не мисли за нас и как да облекчи страданията ни и как да съкрати предсмъртната ни агония пепел му на устата !
Виж сега образованието е друго нещо – нали всички ние трябва да приличаме на оня горе в Банкя и да бъдем по негов и образ и подобие !
Та и веднага всяка година махат това-онова и все неща такива български, а добавят антибългарски ! Ще кажеш, че учебниците ни се пишат за децата в Анкара, а не за тук !
Но като се замисля не беше ли Бойко избран именно с гласовете на онзи емисар от Анкара с когото се събираха в Кърджали да пият кафе в градът на онзи кмет дето пък се снима във филма на Алджазира „БУЛГАРИСТАН ЙОК“ или как беше не помня !
Та какво се чудим има ли шанс за България, имаше до преди няколко дни преди Бойко да изиграе няколко отлични за него и Анкара сета и така Анкара спечели големият шлем !
Как спортът е важен днес става ясно, че той не само укрепва здравето, но и укрепва властта и диктатурата и ето ви една снимка, която доказва, че ако поемаш добре топките на Борисов един ден той ще те качи и на пилонът на славата само дето не сме сигурни кой флаг ще се вее на този пилон !
Но как кой на фона на турското небе може да се вее само турското знаем нали ?
Та и за хората на честта и пагона в Българската армия настанаха унизителни времена !
И когато Вие сте част от нещо или сте били и това нещо стане трагично заради шуробаджанашките напеви на тенисист номер едно на Турция за България и какво следва ами започва едно дистанциране оправдание и сами и само да не си опръскан от държавническата помия на тихият анадолски преврат!

Вижте кой първи се дистанцира в социалните мрежи -Николай Цонев бивш министър на отбраната по настояще лидер на ПП Нова алтернатива още на 26-ти постна това на стената си във Фейсбук !

deded

Публикуваме целият текст без редакторска намеса :

През 2009г. бях против назначението на ген.Симеонов за Началник на отбраната и Константин Попов за Началник на щаба по подготовката на ВВС. Определението на тогавашния посланик на САЩ за Симеонов в пълна степен важи и за Попов (..“класически късоглед бюрократ“, провалил се в постигането на натовските стандарти, докато е бил в управлнието на ВВС“). Ако някой е ръководил ВВС 5(пет) години и ги е довел до пълен колапс, то не трябва ли да бъде отстранен, а не да бъде издиган за Началник на отбраната? От снимката, познайте кой е кадровика!

Efekt 2

940931_935669686549931_998006076921944637_n

Ние от Blife.eu питаме от какво се бой Борисов от преврат ли ?
Питаме и ГЕРБ след като толкова много ги обича народът, който уж гласува за тях, а защо искат да притежават и последната бойна машина на България ?
Не им ли стигат американските бази нали те са тук да пазят ГЕРБ на власт и да гарантират превземането ни от Турция !
Питаме и култовата фраза „Да дойдат танковете“ кой ще я изрече този път Борисов ли ?

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.