Гордей се Българино! “Аз съм Левски! Ей ме на!”.

Гордей се Българино! "Аз съм Левски! Ей ме на!". Стефан Пройнов


Да покажеш на дело не само на думи “Аз съм Левски! Ей ме на!”
Вижте как един опълченец е нарисувал колата си !Гордей се Българино! "Аз съм Левски! Ей ме на!". Стефан Пройнов

Българският лъв е жив и не е заспал!
Това се вижда от един от Български патриот от Българското опълчение !

Патриотът е изрисувал Българският лъв на своят джип, гледайки към паметника на свободата на Шипка !
Хвала тебе братко, хвала и нека Бог да те пази и закриля докато има такива като теб ще има и шанс за Майка България !Гордей се Българино! "Аз съм Левски! Ей ме на!". Стефан Пройнов

Efekt 2

Автомобилът е заснет на стотина метра под паметника на Хаджи Димитър преди броени дни и явно патриотът е отишъл да се поклони пред паметта на войводата и какво си е мислел, полагайки цветя над тленните останки на Хаджи Димитър ние не знаем, какво си е мислил когато е запалил свещ също, но знаем, че само един истински родолюбец, само един истински храбър четник от Българското опълчение може с гордост да изрисува колата си и да каже ясно :”Аз съм Левски! Ей ме на!”Гордей се Българино! "Аз съм Левски! Ей ме на!". Стефан Пройнов

Дали е бил някой от членовете на Войнски съюз „Васил Левски“, които полагаха цветя на гроба на Хаджи Димитър не знаем, но със сигурност знаем, че докато има такива патриоти ще има и България !

Време е всички да кажем „да живее България“ и с личен пример да променим Родината си !
Бога да пази България и всички, които милеят за нея където и да са по Света !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.