Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Дали Ахмед Муса ще убива Християни в затвора?

Дали Ахмед Муса ще убива Християни в затвора?

Да припомним най-дръзките изказвания на Българският ислямист номер едно: „Българите ще станат мюсюлмани – или доброволно, или с меч. Ако не – смърт!”

„Българите християни да бъдат избити!”. „Жените и децата им ще останат за нас”! „Поклон пред тези, които режат глави и залагат бомби!”. „България ще стане халифат!”. Българите ще станат мюсюлмани – или доброволно, или с меч. Ако не – смърт!”. Това са част от посланията на ислямист №1 Ахмед Муса към България ! Да той е в ареста и днес и дали там има Християни в килията му ние можем само да се надяваме на това ! Сега в съдът нашите ислямисти обвиняеми по делото за проповядване на радикален ислям поискаха да бъдат оправдани.

На поредното гледане на мерките им, който те постоянно обжалват те заявиха пред Пазарджишкия окръжен съд, че желаят да получат справедливост и оправдателни присъди, тъй като не са виновни и не са извършили престъпление.

Дали са виновни или не наистина само съдът има право да реши . Ето и техните гледни точки : Според един от тях пък делото е грубо вмешателство в религията на мюсюлманите и нарушаване на законите. Прокурорът подчерта в заключение, че процесът в Пазарджик не е срещу мюсюлманската общност, а срещу отделни лица за конкретни техни деяния.

Сега прокуратурата доказа, че Ахмед Муса е част от голяма и международна терористична групировка свързан с определени звена в Германия , Австрия и България това заяви прокурор Надялка Попова. Нашенският кандидат терорист е пътувал 10 пъти до Австрийският град Линц, където се е срещал с лица от групировката „РАХМЕД ”! Нашето правителство е получило безспорни доказателства и факти за срещите на нашенеца там ! Прокуратурата е представила доказателствата към обвинителният акт !

Ние от Blife.eu вече писахме за Муса и неговите проповеди за идването на Исламска държава у нас сред кадрите, които е използвал Ахмед Муса в проповедите си, е имало кадри с рязане на човешки глави, както и на крайници с моторни резачки. В проповедите си Ахмед Муса говори за „Ислямска държава“ и задълженията на мюсюлманските братя за налагането на крайна цел – халифат в световен мащаб. Муса казал, че неговата мисия е България да стане първата европейска държава, присъединена към световния халифат.

Но сега си задаваме следните въпроси: Дали Ахмед Муса ще може да коли Християни в затвора ? Дали ще успее да направи от закоравелите момчета в затвора закоравели мюсюлмани ? Задаваме си и въпросът дали в затвора следят пресата и дали знаят какъв мераклия главорез ще отиде при тях? Чудим се дали Муса ще успее да наложи неговите закони на шериата там или те ще наложат техните закони ?

Ние от Blife.eu писахме в денят на атентатите в Париж, когато целият свят бе покрусен и масова милиони хора смениха снимката на профилите си в знак на състрадание и съпричастност към Френският народ и жертвите на терора ! На профилите си в социалната мрежа масово покриха снимките си с френското знаме и те казаха : „И аз съм Париж”! Дали момчетата в затвора знаят, че в Пазарджишката махала са празнували тези атентати с музика и викове Алах Акбар, което бе скрито от медиите !

Ние от Blife.eu се обръщаме към будните синове на България тези който системата отхвърли, защото не пожелаха да са покорни на полицейската и политическата мафия, тези който оставиха своите майки, братя и сестри навън там където Ахмед Муса бе до вчера и там където той се закани, че или те ще трябва да приемат исляма или ще бъдат избити ! Там навън където вашите близки Ви палят по някой свещ с молби към Бог да се приберете ден по-скоро живи и здрави там от където сте !

Момчета посрещнете кандидат терорист номер едно подобаващо ! Покажете малко въображение и му дайте онази справедливост, която целият Български народ очаква от Вас ! Ние знаем, че вашето вътрешно правосъдие понякога е възмездието, което получават изнасилвачите и убийците на малки деца, педофилите и извергите, който са се гаврели със старици! Ахмед Муса поиска справедливостта да възтържествува и ние също искаме това от Вас !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.