ТРЕВОГА! България на прицел!

ТРЕВОГА! България на прицел!

Днес стана ясно,че Владимир Путин в навечерието на Новогодишната нощ е подписал документът за стратегията за национална сигурност на Руската федерация предадоха Asia Times

В този документ за първи път се добавя САЩ като страна за прицел и заплаха за сигурността на Русия ! Това е показно и дава да се разбере, че отношенията на двете страни са се влошили през последните дни ! Последният такъв документ е издаден по времето на Дмитрий Медведев, в която не се споменаваше нито САЩ, нито НАТО през 2009г. От документа става ясно,че Укрепването на Русия се случва на фона на нови заплахи за националната сигурност, която има сложен и взаимно свързан характер!

Ние от Blife.eu ще добавим,че разполагането на ракети насочени срещу Русия на територията на страни членки на НАТО ни превръща в прицел на реална мишена ! Когато Борисов и Местан говорят за Евроатлантически ценности и за ролята на страната ни да подкрепяла нашата съседка Турция не обричат ли мирните граждани на страната си и ако стане една не дай се Боже Война в която те не могат да ни защитят или пак ще ни пазят тези, който 500 години ни пазеха ?

Efekt 2

След като е подписан този документ в който САЩ се превръща в бъдеща мишена на Русия някой може ли да каже Американските бази в България мишена ли са и реципрочно България мишена ли е? Време е правителството на Бойко Борисов да се допита до волята на народът си, а не да чака нареждане от Американското посолство и телефонни обаждания от АНКАРА! Нека суверена реши!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.