Вижте какво каза генерал от НАТО Ханс-Лотар Домрезе за Русия

Вижте какво каза генерал от НАТО Ханс-Лотар Домрезе за Русия

Вижте какво е казал германският генерал от НАТО Ханс-Лотар Домрезе !

В последно време НАТО съществено деградира, а Русия демонстрира модернизация на Армията си, което този висш офицер от Алианса и изказва силно безпокойство, че много вероятно е балансът на силите да се промени и в полза Русия! Според него сега Русия е боеспособна както никога преди и това е свързано с увеличените инвестиции в сферата на отбраната.

От момента, в който Путин стана президент за втори път, инвестициите в Русия в сферата на отбраната станаха толкова интензивни, че към днешна дата въоръжението им се явява супер съвременно, много мобилно и боеспособно, казва генералът.

Efekt 2

И във същото врем изтъкна неспособността на НАТО да се справи с тероризма още по-малко пък да участва в по-сериозни военни конфликти ! На практика Русия води на НАТО с по-модерна авиация, морски и наземни части като изказа мнение, че Руските войници се бият за Родината си докато в НАТО са на заплата наемници!

Ние от Blife.eu ще коментираме, че това е видно за всеки както и че е видно, че голяма част от страните в НАТО населението им симпатизира на политиката на Владимир Путин ! Воените технологии, който показва Русия в момента са несравними по-ефективност и качество с тези на въоръжение в НАТО, но ние виждаме, че това не са най-новите оръжия на Русия, а какви ли са засекретените им можем само да гадаем!

Всички трябва да си зададем един въпрос – след като Америка и НАТО са най-голямата военна мощ на света, защо Владимир Путин говори за тях без страх и притеснение от къде идва и тази увереност в него ? Той е човек, който винаги говори премерено и не прави блъфове явно владее неща за който светът не знае ! Такива са Руснаците те или живеят във война или се готвят за война, а явно са подготвени добре !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.