Татко убий руснака + ВИДЕО

Татко убий руснака + ВИДЕО

Ето как се проповядва фашизмът в Украйна !
Уроци по фашизъм и патриотизъм !
Медиите като средство за манипулация !
И как прозападната пропаганда влияе директно на промяната на самоопределението на един народ !
Едно видео, което задава много въпроси, но и дава много отговори как се обработват мозъците на децата ни !
Виждаме това да се случва и в България само дето сме на предходно ниво и тук процесът е плавен – мажоретките замениха хората !

Българските народни песни бяха изместени с американски такива ! Говорим за хибридни войни, за пропаганди, за манипулации, огледайте се и тук ще ги видите те са навсякъде стига сетивата ти да са отворени за тях !


Урок фашизма в украинските училища 2017г.

Efekt 2

ЧОВЕК ВИЖДА ТОВА, КОЕТО ЗНАЕ !

Е ако Вие се интересувате ще знаете какво учат децата Ви в училище, каква музика слушат, какви филми гледат и какви сайтове посещават в интернет ! Подмяната на ценностите в една нация е дълъг процес !

Мойсей водил 30 години евреите през пустинята от Египет към Ханаанската земя. Защо ли, ами да се подмени едно поколение с друго, а по време на подмяната на поколенията вървяла и подмяна на ценности и възпитание на идните !

Човек вижда това, което знае, а знае това, което му е показано по начин по които му е показано !

Обърнете внимание на акцентите в филма и начинът на втълпяване, вменяване и манипулация над младите умове ! Сега досещате ли се защо в България от ГЕРБ и РБ приеха закон за забрана на социалистическите символи, че след като те управляват сами можете да се досетите какво учат децата Ви !

Не се чудете защо ТУРСКОТО РОБСТВО СЕ ПРЕВРЪЩА В ПРИСЪСТВИЕ ! Не се чудете и защо на Васил Левски са отделени няколко реда в учебниците, а на Борисов няколко страници! Не се чудете защо Цветан Цветанов казва, че ботевата чета се е борила срещу Турските ПРЕДСТАВИТЕЛИ, а какво стана с с думата ПОРОБИТЕЛИ?

Така е, драги ми читатели, заличаването на Българският народ и идентичност е факт !
Внимавай за кого гласуваш, внимавай на кого ще довериш бъдещето на децата си, на нацията си и бъдещето на България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.