ДАНС АРЕСТУВА МЕСТАН + ВИДЕО

ДАНС АРЕСТУВА МЕСТАН
ДАНС АРЕСТУВА МЕСТАН

Това е заглавието, което искам да напиша с главни Букви ! Но това не се случва, а аз толкова силно го желая и го написах !
Написах го, защото това трябва да се случи в една нормална държава !
Органите трябва да арестуват лидера на тази га-ДОСТ и да бъде съден по редица обвинения !
Но това няма как да се случи, защото Местан се самоопредели като Мюсюлмански водач, който да поведе войните на джихада към едни нови територии принадлежащи на дедите им, а те от кого са ги заграбили не е важно нали ?

От министерството на отбраната потвърдиха, че в България влизат терористи през границата ни, а от къде идват сигурно от там от където идват и парите за партия га-ДОСТ !
Но Правителството не вижда заплаха за националната сигурност когато друга държава се меси директно във вътрешната ни политика като особено остро изостря етническият ни МИР !
И ако по времето на ТУРСКОТО РОБСТВО не имало съжителство, то по времето на соца си съжителствахме добре !
Но нещо се случи, едно движение за права и свободи се появи и консолидира в едно ядро самоопределящите се като турци в страната !
До тук добре, искаха си имената върнахме ги, искаха си религията дадохме им я, искаха да им се извиним за голямата екскурзия, извинихме им се, но сега искам да ги попитам след тези извинения по-добре ли живеете ?
Нима турчина е по-различен от Българина, нима не искаме едни и същи неща за нас и децата ни, нима не сме еднакво гладни и бедни, еднакво болни и здрави !

Нима тези, който вярват в Бог са лоши или тези, който вярват в Аллах и Буда са по-добри!
Всички сме хора, който имат страх от своят Бог !
Та тези, който вярват, че има сила, която вижда и ще бъдат наказани сме едни и същи – добри хора и всеки спазваш своите канони !
Но сега има един друг Аллах дето бил по-акбар и той търси проводник и го намери и това е тази партия, която скоро ще държи доста радикални речи, а след тях какво иде ?

Иде това, което идва от Турция – джихадисти, терористи, главорези, всякаква паплач и е готова да убива в името на шериата да налага своите правила и своите закони без да почита религии, култури и народи без да се съобразява с граници и правила и норми на различните народи както заяви един от техните лидери в Германия на един полицай в ефир

„- Казвате,че това е Германия? – Не това е земята на Аллах“ и скоро Българският съд ако обяви тази партия за законна скоро те ще обявят земята на България за тяхна законна в името на Алаха и Местан ще стане Акбар и ще го пазят въоръжени отряди както е в Ракка, Сирия !

Efekt 2

Затова ДАНС трябва да го арестува и да бъде изправен пред съдът, а ако ли не един ден всички от това правителство и тези служби, когато главите им се позиционират по оградите както е било по турско с грънци по плетовете и когато отидат на онзи свят и се изправят пред нашите апостоли и те ги попитат защо позволиха това, какво ще кажете, с какво ще се оправдаете ?
Ако има Българи в Държавната Агенция за Национална Сигурност събудете се !
Докажете, че сте Държавна и Национална или въоръжете Динковците, Перите и всички на който им пука за България!

От Атака поискаха това, но протурското правителство начело с Турската Партия ГЕРБ естествено не чуват народната воля!
Ние от питаме защо Русия не си направи партия в България !
Защото САЩ си имат в лицето на РБ и ГЕРБ и разни психо-десни формации и фракции !
Време е хората да говорят защо няма протести против това и дали Темида не получава грандове да казва това да това не !

След като дълги години правосъдното министерство бе обладавано от ДПС, а сега ще блесне истината. Ако съдът каже да на това джихадиско сборище значи това е поредният театър на който сме свидетели и на липсата на държавност и Българщина !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.