Надя Василева за брат си Петър Низамов + Видео

Надя Василева за брат си Петър Низамов + Видео
Надя Василева за брат си Петър Низамов + Видео

Надя Василева за брат си Петър Низамов
Сестрата на Перата проговори за брат си!
Тя казва за вменяването чрез медиите за него неистини ! Това семейство вече е цел номер едно на системата за мачкане и те нямат друг съюзник освен истината ! Именно за това сега целият им живот ще бъде изложен на показ, на критики и похвали, на укори, но и на състрадание !

Сега това през което минава семейството на Петър Низамов е известно на малцина, който са минали през това – през седемте кръга на адът наречен репресивен апарат !
Но в този живот няма случайни неща и както е казал Мечо Пух „Всяко нещо струва друго нещо” и сега за това семейство ще плати цената !

Сега ще се пресее зърното от плявата, сега те ще научат кой приятел им e истински и кой не, сега ще си видят и роднините си, сега ще си покажат рогата и враговете им, защото в България трябва да паднеш за да си видиш враговете в очите, защото няма друга страна в светът, която да има поговорки за къде се е…. Болният и къде се е…. босият !

Efekt 2

Както силният вятър натиска тревата към земята и бидейки тя повалена се изправя с по-здраво стъбло така и ние хората сме научени да се изправяме ! Но това което ние Виждаме в Петър Низамов е готовността му за саможертва, едно от основните качества на лидерът, което нашите псевдолидери не притежават !
И Петър Низамов знае, че дори да го стъпчат като тревата и не му дадат шанс да се изправи, той пак ще е успял, защото драги ми читатели, стъпканата трева се превръща в пътека !

Позоваваме вярващите хора да кажем Господ Бог да му помага на него и семейството му да преминат по-леко през това, което им се случва !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.