Какви опашки използват ДАНС?

Какви опашки използват ДАНС?
Какви опашки използват ДАНС?

Чудим се днес в редакцията на Blife.eu какви опашки използват в ДАНС и как БХК не са им завели дело за това !
Защото има значение дали са Свински, или мишешки , или други опашки !
Ако са Свински това накърнява дълбоко духовно арестуваните войни на джихата у нас и тогава БХК ще вдигне врява до самият АЛЛАХ !
Истината е, че това средство има широко приложение !

Тази чисто интригантска дилема поражда много въпроси дали в Индия имат Хелзинкски комитет и дали там имат такъв проблем с кравешки опашки ! Или само в България тази антиБългарска соросоидна глутница си позволява да се нахвърля върху всичко Българско и родно и да съзира органите на реда и с това да присъстват в медиите, а чичо Сорос вижда, че са активни и така финансирането продължава !
Десетки митинги пред сградата на БХК остават нечути и невидяни от Медиите!

Кой не е протестирал до сега там – протести на Футболни фенове и след това арести, протести на Рокери и след това арести, протести на патриоти, на граждански патрули и все на хора самоопределящи се като Българи, патриоти и националисти !
Но всички те нямат лоби в съдебната система, нямат и в Парламента както и нямат лоби при Реформатори и Гербери, затова техните протести остават нечути !

Efekt 2

Но всички те имат едно друго лоби и то се нарича народна подкрепа !
А някой може ли да каже каква е подкрепата на народът към този комитет?
Сигурно нулева, но така се разпределят порциите във властта, че безродниците управляват ведомства и структури, а народът кучета го яли такива крастави на глутници, който са на Американската хранилка докато не турят на всеки патриот бесилка !
Кой и кога ще потърси сметка за делата на БХК ? Стотици случай на потърпевши от тяхното действие Виновни няма!
Спомнете си Вълкан Хамбарлиев, който се поболя след съдебните премеждия и стресът, който се изсипа над него и семейството му, колегите му разказват, че вече не е същият, не говори, не се усмихва, затворен в себе си, дори обмислял да се пенсионира за да се опита да се възстанови от травмите и болката, който му нанесоха!

Всички казвахме „Аз съм Вълкан“, но на финала Вълкан си остана сам и с травмите, униженията и болестите, който си останаха само за него !
А БХК продължават с Динко след него Петър Низанов, а утре ще бъде друг или друга!
Така работи подло на парче Американската задруга ! А ние ще си пишем във фейса докато ни сложат феса !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.