Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Да бъдем или да не бъдем, това е въпросът?

Слави Трифонов

Слави Трифонов

Да бъдем народ или ще гаснем като въглени в пепелта.

В плен не се живее, не се живее и в робство, не се живее в бедност и нищета !
От нас зависи да бъдем или да не бъдем, защо апатията е по-силна от волята ни за промяна, нима не трябва да кажем стига, нима не трябва да кажем трябва?

Какво от това, че те имат танкове, полиция има оръдия и са в коалиция !
Да бъдем Българи или да не бъдем, днес това е въпросът?
Къде остана Аспаруховата воля да кажем ясно „тук ще бъде България“ да сложим точка КАЗАХ?

Защо сме се предали като стадо и чакаме да ни поведат, а нима не знаем пътят да изхвърлим тоз боклук и да се отървем от тази смрад !

Да бъдем хора или не, това е въпросът?
Забравили законите на Крум, днес нужни са ни повече от всякога, да ги наложим ний да няма хора в бедност, а богатите да бъдат длъжни да помагат, да няма гладни, да няма и крадци, да няма тук място за лъжи и езици зли !

Ако трябва с народен съд до стената да изринем ние боклука, ако трябва да изгорим за да се преродим !

Време е за спасение на една нация!
Да бъдем ли народ или да не бъдем, от теб и мен зависи, а не от нашите продажни политици!

Време да се съберем и да покажем пряка демокрация за спасението на нашата нация!
Няма кой да ни спаси, няма кой за нас да милее нито кръв да пролее и трябва да се вдигнем на борба и аз и ти, и всички, които до сега мълчахме и отстрани седяхме, всички които това позволихме да се случи в таз страна !

Виновни сме и аз и ти, че до сега не казахме „спрете в името на народа, Вие сте арестувани, Вие сте виновни и Вие сте за затвора“ !

Да бъдем или да не бъдем от нас зависи, от нашата лична воля и от това дали ни пука за страната, ако ли пък не то не заслужаваме да имаме Родина, не заслужаваме това, което са ни завещали нашите деди когато Аспарух каза, че от земята българска и камък няма да даде!

Борисов днес забравил му завета на концесии ще я продаде !
Да бъде ли на власт или не, ами НЕ, НЕ, НЕ!

Да бъдат съдени за държавна измяна, да бъдат хвърлени в затвора, защото продадоха Родината ни да е*а тяхната мама !
Слави казва „разгневете се, аз съм бесен, а ти защо мълчиш!

Да вдигнем знамената и да посрещнем съдбата !
На всеки му според заслуженото да дадем и да покажем, че сме нация единна и с чест да вдигнем ние глави и животът на идните да променим!
Спомнете си кога България била е силна когато е била единна, „съединението прави силата“ – така е било и ще бъде, но затова ни делят на леви и десни, на сини и червени, на марки на футболни отбори, на религии и на какво ли не, само да сме разединени !

Време да се вдигнем ние като едно, да бъдем в едно, да бъдем ние един народ над всичко и всичко и да изградим една правова и чиста и свята република !

Време е да изхвърлим боклука от властта !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари