Да върнем човешкото в човека! Да събудим лъвът!

Да върнем човешкото в човека!


Да събудим лъвът!
На 6 Ноември 2016 година 3,6 милиона човешки души, а не просто избиратели гласуваха на референдума и показахме еднозначно, че искаме ПРОМЯНА !
Но все още нищо не се случи !

За съжаление не всички са вече сред нас – някой починаха, други заминаха за чужбина !
На всеки три дни убиват по един от нас!

На всеки три дни един от нас е изнасилван!

Efekt 2

Средно статистически всеки ден над 110 на ден са обект на кражба! Докато властта охолства над 2 милиона души мизерстват в страната и броят им расте и цените на водата, тока и храната също !
Всеки ден средно умират по 239 човека в страната, а колко се раждат и колко остават?
Колко ли, всеки ден средно по 80 човека напускат страната ни, а колко се връщат?

Хора, време е да разберем, че ние не сме просто статистика! За България всеки следващ ден е от значение! Ех Слави, България е с теб и иска промяна!
Време е да изметем боклука, който ни съсипва! Време е за национално опълчение за спасение на родината ни свята като всеки да даде своята плата!
Време е да върнем човешкото в човека или да събудим лъвът!


Време е да върнем човешкото в човека или да събудим лъвът!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.