Да мразиш или да бъдеш мразен, това е въпросът

Да мразиш или да бъдеш мразен, това е въпросът

Истината е, че омразата разделя хората, но и ги събира !

Така на принципът „разделяй и владей“ е устроен и контрола в света от векове е така и май така и ще бъде !
Всяка политическа партия поне у нас не е основана на идеи и принципи, които да обединяват хората, а те са обединени от омразата към конкурентната партия, те са събрани в едно, защото мразят антипода на това и обратното при другите !
Тази кинетична енергия се използва от тези пък дето са най-мразени – самите политици !
Така най-мразените от една група хора управляват другата група хора !
Тук идват медиите на които една невидима ръка предварително им е дала списъкът с кой да бъде мразен за тези избори и кой да не му дават ефир, че и той иска да бъде намразен и да яхне вълната на народният гняв, но и на народната любов на този народ дето пък мрази другите !

И така тези дето мразят се озовават на протести и митинги и почти не минава митинг или протест в столицата ни София където мразещите да не скандират пред НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, именно там се озовават пък мразените !

Там в храма на най-мразените пък над входът им има надпис „съединението прави силата“!
И те се съединяват от същата тази сила, която някога от невидимата ръка си е подала малкото лисче с имената на медиите !
Тази същата ръка, която ги побутва, но и тази същата ръка, която им строшава вратът, ако извършат предателство към някого от храмът !Народно събрание Слави Трифонов да мразиш
Наричаме сградата на Народното събрание ХРАМ, защото е нещо подобно и хората се молят на хората, които работят там !
Но надеждите им отлежават написани на молби и жалби в деловодството, в хранилището и понякога дори не са прочетени !
В крайна сметка в историята на света е имало стотици хиляди храмове и до ден днешен един не е оцелял здрав !
Винаги е имало епохи, в който мразещите им е писвало и са отивали при мразените не да се молят, а да ги заставят те да им се молят !
В тази демократична България народните омразници наричани от някой избраници за който могат да се използват и други местоимения като издайници, измамници или изедници, а най би им пасвало изгнаници продължават своето кариерно развитие като влезли вече в храма дават обед един към друг да се пазят и защитават от мразещите именно тук идва народната пословица че „гарван гарвано око не вади ” и това личи от справка, която всеки може да направи, че в българският съд затова няма осъден политик !

Efekt 2

Тук историята ни показва, че единствените политици, които са осъдени от народният съд и от тогава насам нито едно перце не е паднало на нито един гарван !Божията ръка Слави трифонов да мразиш
И почти като в пиеса на Шекспир и в България всичко е въпрос на личен избор – да мразиш или да бъдеш мразен, но и онази невидима ръка трябва или да те побутне, или ще ти дръпне ухото ! Така е било от векове и май и така и ще бъде, не случайно дори в средновековните монети на Византия над императорите има една ръка, така наречената „божията ръка“.
В България други са Боговете и ръцете, но и императорите са други, времената са други, но едно е същото – светът се дели на мразещи и мразени, въпросът е ти от кой си?

Хипитата са казали, че любовта ще спаси света, не знам може и да са прави, но като гледам какъв морален разврат има в храма си мисля, че може и да грешат, защото там става дума само за еб@не не и за любов !
В крайна сметка някои ще кажат, че колкото и тъжно да изглеждат нещата светът е оцелял, защото се е смял и този мит ще разбием!
Светът е оцелял, защото се е еб@л, но въпросът е кой ще ни оправи, ами много просто някой от тези, които мразим! Е това не е любов, това изнасилване, но щом закона го позволява не е престъпление и в крайна сметка за 27 години с*кс@ продължава трябва да сме свикнали вече нали ? Въпросът е в личен план, който всеки трябва да си отговори е „аз от кой съм – от тези дето мразят или от тези който са мразени“? В крайна сметка както се пее в една песенна Слави Трифонов : „Не ми говорете за закон и проституция, в тази държава всичко е проституция”!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.