изпрати новина
Водещи новини

Да мразиш или да бъдеш мразен, това е въпросът

Да мразиш или да бъдеш мразен, това е въпросът
Истината е, че омразата разделя хората, но и ги събира !

Така на принципът „разделяй и владей“ е устроен и контрола в света от векове е така и май така и ще бъде !
Всяка политическа партия поне у нас не е основана на идеи и принципи, които да обединяват хората, а те са обединени от омразата към конкурентната партия, те са събрани в едно, защото мразят антипода на това и обратното при другите !
Тази кинетична енергия се използва от тези пък дето са най-мразени – самите политици !
Така най-мразените от една група хора управляват другата група хора !
Тук идват медиите на които една невидима ръка предварително им е дала списъкът с кой да бъде мразен за тези избори и кой да не му дават ефир, че и той иска да бъде намразен и да яхне вълната на народният гняв, но и на народната любов на този народ дето пък мрази другите !

И така тези дето мразят се озовават на протести и митинги и почти не минава митинг или протест в столицата ни София където мразещите да не скандират пред НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, именно там се озовават пък мразените !

Там в храма на най-мразените пък над входът им има надпис „съединението прави силата“!
И те се съединяват от същата тази сила, която някога от невидимата ръка си е подала малкото лисче с имената на медиите !
Тази същата ръка, която ги побутва, но и тази същата ръка, която им строшава вратът, ако извършат предателство към някого от храмът !Народно събрание Слави Трифонов да мразиш
Наричаме сградата на Народното събрание ХРАМ, защото е нещо подобно и хората се молят на хората, които работят там !
Но надеждите им отлежават написани на молби и жалби в деловодството, в хранилището и понякога дори не са прочетени !
В крайна сметка в историята на света е имало стотици хиляди храмове и до ден днешен един не е оцелял здрав !
Винаги е имало епохи, в който мразещите им е писвало и са отивали при мразените не да се молят, а да ги заставят те да им се молят !
В тази демократична България народните омразници наричани от някой избраници за който могат да се използват и други местоимения като издайници, измамници или изедници, а най би им пасвало изгнаници продължават своето кариерно развитие като влезли вече в храма дават обед един към друг да се пазят и защитават от мразещите именно тук идва народната пословица че „гарван гарвано око не вади ” и това личи от справка, която всеки може да направи, че в българският съд затова няма осъден политик !

Тук историята ни показва, че единствените политици, които са осъдени от народният съд и от тогава насам нито едно перце не е паднало на нито един гарван !Божията ръка Слави трифонов да мразиш
И почти като в пиеса на Шекспир и в България всичко е въпрос на личен избор – да мразиш или да бъдеш мразен, но и онази невидима ръка трябва или да те побутне, или ще ти дръпне ухото ! Така е било от векове и май и така и ще бъде, не случайно дори в средновековните монети на Византия над императорите има една ръка, така наречената „божията ръка“.
В България други са Боговете и ръцете, но и императорите са други, времената са други, но едно е същото – светът се дели на мразещи и мразени, въпросът е ти от кой си?

Хипитата са казали, че любовта ще спаси света, не знам може и да са прави, но като гледам какъв морален разврат има в храма си мисля, че може и да грешат, защото там става дума само за еб@не не и за любов !
В крайна сметка някои ще кажат, че колкото и тъжно да изглеждат нещата светът е оцелял, защото се е смял и този мит ще разбием!
Светът е оцелял, защото се е еб@л, но въпросът е кой ще ни оправи, ами много просто някой от тези, които мразим! Е това не е любов, това изнасилване, но щом закона го позволява не е престъпление и в крайна сметка за 27 години с*кс@ продължава трябва да сме свикнали вече нали ? Въпросът е в личен план, който всеки трябва да си отговори е „аз от кой съм – от тези дето мразят или от тези който са мразени“? В крайна сметка както се пее в една песенна Слави Трифонов : „Не ми говорете за закон и проституция, в тази държава всичко е проституция”!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*