Да превърнем държавата в мишена

Да превърнем държавата в мишена


Да превърнем държавата в мишена Службите създадоха един измислен конфликт между Украйна и Русия! Естествено това е идеален повод Студената война да придобие други параметри !

Ние като НАТОВСКИ партньор изведнъж заговорихме за военни бази на нашият бряг, което си е потенциална мишена на България за Руски ракети !
Като колониална колония никой за нищо не пита населяващите дали имат нещо против да са мишени или не ?

Сега цялото ни правителство ще заговори против Русия и какви санкции трябвало да им се наложат и как трябвало да се спре „Турски поток“ и всички икономически проекти на Русия!
Иначе населението населяващо територията ни никой за нищо не ги пита, а и да ги попитат с някой референдум пак няма да се съобразят с мнението на суверена.

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.