изпрати новина
Водещи новини

Да се завърнеш под бащината стряха

Да се завърнеш под бащината стряха
Да се завърнеш под бащината стряха, това е практически невъзможна екранизация на една изчезнала нация !
Няма как да стане да бъдеш там където вече не съществува, да бъдеш там където циганин е върлувал, да бъдеш там където и на картата го няма и това е не възможно разберете !

Да се завърнеш вече късно е, бащината стряха отдавна е продадена на тухли и греди, а дворът е потънал в бурени !
Бащината стряха е емпирично понятие и да го откриете на картата на Гугъл мапс е невъзможно и като мероприятие !
Бащината стряха е спомен от детството Ви разберете, а тук и сега е друго – тук е адът на Земята, елате и се убедете !
Да се завърнеш и колата да ти откраднат и да бъдете измамен още на първата пряка ! Да ви налетят корумпирани ченгета, да ви ограбят млади наркоманизирани с гугли момчета !

Да установите, че имате да плащате купища пари за данъци, такси, глоби и дори на тази държава за бащината стряха, но уви нея пак я няма, няма и държава, ама имате да и давате пари !
Със сетни сили да се качите на самолета и обратно от където сте дошли, прибирайки се там далеч от бащината стряха и се питате нали „защо ми е да се прибера, тук е по-добре да си умра“!
Тук няма кой да ме обира, тук няма кой да ме рекетира, тук няма чак такава мафия нито такава корумпирана администрация, няма и кой колата да ти открадне, ако се случи има кой да ти плати и застраховка, но и тук така не се краде, няма и кой да те намушка за едната доза в парка, а нали тук живеем в по-спокойни дни?

Майната и на бащината стряха, то и без това отдавна вече я няма, няма я България и на картата, а скоро май ще я изтрият и тук поне не бият !
Така всяка втора бащина стряха осиротя в страната благодарение на управляващите политици и всички млади отлетяха като птици, но тук гнезда не ще да свият вече и бащината стряха няма я, няма я вече !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*