Извадени от обществото !

Извадени от обществото !


Формулировката на Цветан Цветанов:
„ние ги изваждаме от обществото“ как може да бъде перифразирана и разтълкувана от самото общество !

Вторият в партията ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов веднъж коментира, че видите ли те престъпниците ги изваждали от обществото !
Какво е да си изваден от обществото и това дали е наказание или дар Божи? Интересно сравнение, което всеки един репресиран гражданин може да ви каже как е да си изваден от едно прогнило морално общество, какво е да си изваден от една съвкупност на обременени и болни хора служещи на една система, която само ги експоатира и колкото по-навътре навлизат в тази екосистема толкова повече загубват сетивността си за нормалност, правилно и неправилно, добро и зло, губят сетивността си за морални норми, губят чистата си човещина, а съвестта им изчезва право пропорционално на издигането им като обществен статус !

Всички виждаме, че политиците са корумпирани и са роби на своите слабости и зависимости като обсебени от Дявола са !
Разврат, корупция, педофилия, анормално поведение и всичко това гарнирано с много алчност за пари и власт, гарнирано с арогантност и безскрупулност !
Да си изваден от обществото означава да си подложен на постоянно наблюдение и тормоз, но означава и да живееш далеч по-праведно от останалите !
Изваденият никога не преминава с автомобилът си на червено, той не пресича и пешеходната пътека на червено, не спира на място за инвалиди, спазва законите и нормите за движение по пътищата, той не дава повод за арест или глоба, той просто е изваден !

Efekt 2

Изваденият не се подава на изкушенията, които често му предлага съдбата или сътрудниците на системата, а той или тя не изневерява на партньора си, не се напива, не взима наркотици, не играе хазарт по никакъв повод, не губи разумът и разсъдъка си, защото той е следен и дебнат да бъде хванат в крачка на омерзение или престъпление, но той просто се пази и чувството му за самоконтрол е силно развито като на изваден !

Изваденият не влиза в пререкания, избягва агресивната среда и не влиза в никакви пререкания дори и словесни, а той просто се пази себе си и семейството си! Нали е изваден, така ще е !
Извадената е по-грижовната майка като тя следи всеки миг какво става с децата и те са добре облечени, отличници и възпитани за да не дават повод на органите на реда и социалните, и детска педагогическа, и закрила на детето да и отнемат рожбата! Често тези деца са подложени на постоянен тормоз в училище или на улицата по заповед на репресивната машина и тези деца са ограничавани от доста неща, които влизат в наименованието „Щастливо Детство“!

Ограничаването и контролът са съпътстващи с постоянното ежедневие на извадената, но тя дава повече любов на децата си и повече говори с тях и връзката дете-родител е далеч по-силна, отколкото при останалите ! Изваденият не краде и не лъже, не участва в никакви престъпни схеми и не прави далавери както се казва на жаргон и точно за това освен, че е изваден често е и мразен, защото колкото и да се опитват да го изкушат за да бъде вербуван в някой схема той и неговото чувство за правилно и неправилно са водещи в неговото решение на изваден !

Изваденият става юридически грамотен в борбата със системата и доказването на правотата си във войната да изчисти името си и да запази честа си, а това е допълнителен автоимунен филтър към чувството му за законно и незаконно ! Изваденият и извадената живеят далеч по-капсуловано и се стремят да избягват контактите със заразените, с болните и това ги прави далеч по-здрави като мисли и морал, като начин на поведение, като култура, като личности и много повече ги приближава до десетте Божи заповеди, отколкото самото общество !

Аз съм благодарен на Цветан Цветанов, че ме извади от обществото и така имах време да се науча да разсъждавам, а не да изпълнявам, разсъждавах за всеки, който идваше от обществото да ми иска нещо, да разбере нещо или накратко казано за всеки, който ми го пращаха ! И когато аз, изваденият, анализирах информацията за всеки намирах кой, кога и как са го вербували и за какво точно е бил уловен в мрежите на системата, която контролира така нареченото общество !
Всеки път аз, извадения, научавах по един урок какъв не трябва да бъда за да не бъда поставен като този или онзи, да не бъда като тях зависим !

Благодаря на Цветан Цветанов, че ме извади, благодаря на тези, които ме репресираха и мачкаха като те ни показваха с личен пример КАКВИ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ!
Благодаря Ви, че ни направихте силни, че не ни позволихте да си продадем душите на лукавия !
Благодарим Ви !
Искам да Ви попитам, а Вие колко бихте издържали извън системата, която ви слугува на вас и на параноичните ви мозъци, колко бихте издържали извън обществото, колко ?

Днес да си обявен за престъпник, да си репресиран и следен е привилегия, а не проклятие!

Днес да си мачкан е духовно извисение, а не унизение, днес да си изваден от обществото е да си по-близо до Господ Бог, отколкото до Сатаната !
До всички, които са извадени от обществото не го приемайте като зла съдба или проклятие, а това е благословия за тия, които по-близо са до Господ Бог, отколкото до Сатаната, защото техните са навързани като суджуци или както казва народът – като на свиня червата !

Да бъдеш изваден е вид свобода и привилегия да носиш светлината и в сърцето и в душата да имаш чест и достойнство да си свободен и със чиста съвест !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.