Да се завърнеш под бащината стряха

Да се завърнеш под бащината стряха


Да се завърнеш под бащината стряха, това е практически невъзможна екранизация на една изчезнала нация !
Няма как да стане да бъдеш там където вече не съществува, да бъдеш там където циганин е върлувал, да бъдеш там където и на картата го няма и това е не възможно разберете !

Да се завърнеш вече късно е, бащината стряха отдавна е продадена на тухли и греди, а дворът е потънал в бурени !
Бащината стряха е емпирично понятие и да го откриете на картата на Гугъл мапс е невъзможно и като мероприятие !
Бащината стряха е спомен от детството Ви разберете, а тук и сега е друго – тук е адът на Земята, елате и се убедете !
Да се завърнеш и колата да ти откраднат и да бъдете измамен още на първата пряка ! Да ви налетят корумпирани ченгета, да ви ограбят млади наркоманизирани с гугли момчета !

Да установите, че имате да плащате купища пари за данъци, такси, глоби и дори на тази държава за бащината стряха, но уви нея пак я няма, няма и държава, ама имате да и давате пари !
Със сетни сили да се качите на самолета и обратно от където сте дошли, прибирайки се там далеч от бащината стряха и се питате нали „защо ми е да се прибера, тук е по-добре да си умра“!
Тук няма кой да ме обира, тук няма кой да ме рекетира, тук няма чак такава мафия нито такава корумпирана администрация, няма и кой колата да ти открадне, ако се случи има кой да ти плати и застраховка, но и тук така не се краде, няма и кой да те намушка за едната доза в парка, а нали тук живеем в по-спокойни дни?

Efekt 2

Майната и на бащината стряха, то и без това отдавна вече я няма, няма я България и на картата, а скоро май ще я изтрият и тук поне не бият !
Така всяка втора бащина стряха осиротя в страната благодарение на управляващите политици и всички млади отлетяха като птици, но тук гнезда не ще да свият вече и бащината стряха няма я, няма я вече !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.