Децата на амишите не използват ваксини и не боледуват: Няма аутизъм и алергии

Децата на амишите не използват ваксини и не боледуват: Няма аутизъм и алергии

Децата на амишите, които живеят в селските стопанства в Индиана, САЩ, не страдат от астма, алергии, аутизъм или която и да било друга модерна болест, а не ползват ваксини

Храната, която те ядат, е отгледана в техните градини. Никога не са се срещали с ГМО храна и в тяхната история са регистрирани единични случаи на аутизъм.

Амишите (Amish) са анабаптистка християнска религиозна група, живееща в САЩ и Онтарио, Канада. Амишите са известни с това, че се обличат семпло и не използват модерни технологични изобретения като например автомобили и електричество. Те са поставили преграда между себе си и останалото общество поради религиозни причини, не служат в армията, не ползват социално осигуряване, финансова помощ от правителството и много от тях отбягват застраховките.

 

Амишите не болдуват от аутизъм и алергии, няма ваксини

 

Швейцарският учен Марк Холбрейхем, който изследва здравето на децата на амишите, е заключил, че съвременните болести, които се срещат при повечето деца по света, са много редки при амишите

„Изводът е, че съвременните болести са представени  с много нисък процент при амишите. Наистина,  нещо като че ли ги пази децата на амишите от тези модерни заболявания“, казва ученият.

Efekt 2

Учените изследвали децата на амишите, гледани здравословно в селски райони, са стигнали до извода, че те имат много по-силен имунитет. През последните 20 години едва няколко деца имали алергия към нещо. Амишките семейства, които в голямата си част произхождат от Швейцария, сами си произвеждат храната, живеят в чиста  среда без ГМО и не използват електричество.

 

Амишите не са запознати с болестите на съвременния свят като рак, аутизъм и други подобни здравословни увреждания

Децата на амишите нямат алергии и аутизъм, не се ваксинират

 

В конвенционалната медицина има спорове около това защо амишите все още не са запознати с аутизъм и подобни синдроми и умствени затруднения при ученето на децата, въпреки че в съвременния свят те са  във възход. А за последните 20 години по време на  проучването само няколко деца са имали някаква алергия.

Храната на амишите се състои от зеленчуци и плодове, които сами си отглеждат, а интересен е фактът, че те не ползват ваксини

Амишите не използват ваксини, нито лекарства за сърдечни заболявания. От информацията за ваксинация се заключава, че са изключително редки случаите, когато амишите се ваксинират. Данните твърдят, че само 6% от амишите са получили някаква ваксина в живота си. Но се смята, че този процент е дори и по-нисък.

Показателно е, че от 3-те случая на аутизъм при  деца на амишите,  на 2 са били поставени ваксини

Сайтът Mercola.com дава обяснение на този феномен на липса на аутизъм при амишите.

„Тъй като те са били отрязани в продължение на стотици години от американската култура и научния прогрес, амишите може би по-малко са изложени на някой нов фактор, активиращ аутизъм в останалата част от населението. Вероятно виновни са ваксините.“

При пътуване до центъра на Пенсилвания  в търсене на аутистичните деца при амишите, репортерът, възоснова на националните статистически данни, е трябвало да намери около 200 деца с аутизъм в общността. Вместо това, той открива само три, като най-голямото е  9-10 годишно.

Първият случай е едно китайско дете, което е получило няколко ваксини, преди да бъде осиновено от едно семейство амиши. Другият рядък случай е било дете от семейство на амиши, на което родителите са се поддали по всяка вероятност на медицински натиск за ваксиниране.

Също така показателно е, че амишите са с по-висок коефициент на интелигентност и имат невероятни умения за писане, които са на нивото на факултетно образовани хора, макар и рядко, някой от тях е завършил факултет.

Източник: yournewswire.com

Източник: mkd-news.com

Днес сме свидетели дори на ваксини внос от Турция със завишена концентрация на Живак и виновни няма ! Дори да има дело срещу министърът на здравеопазването това дело всички знаем как ще свърши! ВИНОВНИ НЯМА!

А децата ни са разболявани всеки ден през вода, храна и по въздух ! Като мишки сме в лаборатория и в живота сме като мишки !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


One comment

  1. My eCom Success Academy Bonus package deal is RELEVANT
    to what you will learn from Adrian Morrison they usually COMPLIMENT eCom Success Academy.