Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Децата на амишите не използват ваксини и не боледуват: Няма аутизъм и алергии

Децата на амишите не използват ваксини и не боледуват: Няма аутизъм и алергии

Децата на амишите, които живеят в селските стопанства в Индиана, САЩ, не страдат от астма, алергии, аутизъм или която и да било друга модерна болест, а не ползват ваксини

Храната, която те ядат, е отгледана в техните градини. Никога не са се срещали с ГМО храна и в тяхната история са регистрирани единични случаи на аутизъм.

Амишите (Amish) са анабаптистка християнска религиозна група, живееща в САЩ и Онтарио, Канада. Амишите са известни с това, че се обличат семпло и не използват модерни технологични изобретения като например автомобили и електричество. Те са поставили преграда между себе си и останалото общество поради религиозни причини, не служат в армията, не ползват социално осигуряване, финансова помощ от правителството и много от тях отбягват застраховките.

 

Амишите не болдуват от аутизъм и алергии, няма ваксини

 

Швейцарският учен Марк Холбрейхем, който изследва здравето на децата на амишите, е заключил, че съвременните болести, които се срещат при повечето деца по света, са много редки при амишите

„Изводът е, че съвременните болести са представени  с много нисък процент при амишите. Наистина,  нещо като че ли ги пази децата на амишите от тези модерни заболявания“, казва ученият.

Учените изследвали децата на амишите, гледани здравословно в селски райони, са стигнали до извода, че те имат много по-силен имунитет. През последните 20 години едва няколко деца имали алергия към нещо. Амишките семейства, които в голямата си част произхождат от Швейцария, сами си произвеждат храната, живеят в чиста  среда без ГМО и не използват електричество.

 

Амишите не са запознати с болестите на съвременния свят като рак, аутизъм и други подобни здравословни увреждания

Децата на амишите нямат алергии и аутизъм, не се ваксинират

 

В конвенционалната медицина има спорове около това защо амишите все още не са запознати с аутизъм и подобни синдроми и умствени затруднения при ученето на децата, въпреки че в съвременния свят те са  във възход. А за последните 20 години по време на  проучването само няколко деца са имали някаква алергия.

Храната на амишите се състои от зеленчуци и плодове, които сами си отглеждат, а интересен е фактът, че те не ползват ваксини

Амишите не използват ваксини, нито лекарства за сърдечни заболявания. От информацията за ваксинация се заключава, че са изключително редки случаите, когато амишите се ваксинират. Данните твърдят, че само 6% от амишите са получили някаква ваксина в живота си. Но се смята, че този процент е дори и по-нисък.

Показателно е, че от 3-те случая на аутизъм при  деца на амишите,  на 2 са били поставени ваксини

Сайтът Mercola.com дава обяснение на този феномен на липса на аутизъм при амишите.

„Тъй като те са били отрязани в продължение на стотици години от американската култура и научния прогрес, амишите може би по-малко са изложени на някой нов фактор, активиращ аутизъм в останалата част от населението. Вероятно виновни са ваксините.“

При пътуване до центъра на Пенсилвания  в търсене на аутистичните деца при амишите, репортерът, възоснова на националните статистически данни, е трябвало да намери около 200 деца с аутизъм в общността. Вместо това, той открива само три, като най-голямото е  9-10 годишно.

Първият случай е едно китайско дете, което е получило няколко ваксини, преди да бъде осиновено от едно семейство амиши. Другият рядък случай е било дете от семейство на амиши, на което родителите са се поддали по всяка вероятност на медицински натиск за ваксиниране.

Също така показателно е, че амишите са с по-висок коефициент на интелигентност и имат невероятни умения за писане, които са на нивото на факултетно образовани хора, макар и рядко, някой от тях е завършил факултет.

Източник: yournewswire.com

Източник: mkd-news.com

Днес сме свидетели дори на ваксини внос от Турция със завишена концентрация на Живак и виновни няма ! Дори да има дело срещу министърът на здравеопазването това дело всички знаем как ще свърши! ВИНОВНИ НЯМА!

А децата ни са разболявани всеки ден през вода, храна и по въздух ! Като мишки сме в лаборатория и в живота сме като мишки !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. My eCom Success Academy Bonus package deal is RELEVANT
    to what you will learn from Adrian Morrison they usually COMPLIMENT eCom Success Academy.