Допуск на експертка на Ненчев отнет за проституция

Допуск на експертка на Ненчев отнет за проституция

На една от най-близките сътруднички на военния министър Николай Ненчев от младежкото движение на БЗНС не е даден допуск за класифицирана информация като шеф на дружеството „111 заради три регистрации за проституция.

Това разкри експертът Антон Тодоров по bTV и посочи инициалите на въпросната дама – Ралица Р. В доклада на ДАНС това го има. Дали са го и на премиера, каза още той.

Припомняме, че през април 2015 г. управителката на „Снабдяване и търговия“ ЕООД в Министерство на отбраната (МО) Росица Русева, назначена лично от Николай Ненчев преди няколко месеца, подаде оставка. Причината бе, че тя не получи достъп до класифицирана информация.

Русева стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите и личните кодове за достъп до софтуерната програмата на дружеството. За нула време тя направи и огромна чистка в дружеството.

Efekt 2

Росица Русева е землячка на министъра от Ямбол. На последните парламентарни избори тя бе кандидат за депутат от листите на БЗНС и на Реформаторския блок. Дамата е известна и като един от пиарите на БЗНС.
Източник:frognews.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.