Европа, която ни купи и продаде

Европа, която ни купи и продаде


Тази Европа на която Бойко Борисов казва началниците от Брюксел ни купи и продаде барабар с мутрите във властта!

Мафията съществува с една единствена цел – трупане на пари и власт !

Докато има Еврофондове и те се усвояват от определени кръгове и мафията ще царува, но свършат ли парите от Европа край и с мафията, край и с България !

Efekt 2

Тази Европа, която ни купи и ни продаде обаче тя ни застави да си затваряме реакторите, да нямаме армия и икономика !

А всичко, което дава на Мафията тя си го взема обратно от хората обаче хранителните вериги и всичко, което влиза в страната ни се заплаща!

Храните ни са с ниско качество, дрехите и обувките ни са втора употреба от Европа, колите, камионите и автобусите ни са втора употреба от Европа и ни говорят, че сме пълноправни граждани на ЕС, но на кой съюз обаче ?

И накрая европа ни глобява заради боклуците който ни продава – вредни емисии и сме замърсявали !

Това, което по презумпция Европа трябва да изхвърли ни го продава и парите ни изтичат към Европа и схемата да върви като тя има нужда от политико-икономическата мафия у нас – ГЕРБ са техните хора !

А всеки, който гласува за ГЕРБ отнема от бъдещето на децата си и отдалечава съдбата си от тази на модерните демократични общества !

Европа на две скорости ли, ако е така не сме нито в едното платно, нито в другото, а ние сме в периферията – там където са боклуците извън магистралата !
И там ни позиционира самият ни Премиер само и само да е във властта !
Искате бъдеще, но няма да го намерите на сметището, хващайте куфарите и към Европа, а тук остава да оцелява само лошият материал !

И докато не изхвърлим боклука от властта няма да се оправим никога !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.