Елате си в България !

Елате си в България !

Елате си в България +ВИДЕО
Емигрантите ни оставят на милостта на мигрантите!
Как чертаят децата съдбите на родителите си  ?
Нашите емигранти изоставили България в търсене на лично щастие и забравили удобно, че са част от едно общество, от един народ и единно семейство загърбили всичко родно и се впуснали в нелекият, но по-уреден живот на западните общества и оставили да гние собственото им общество !

Правителството на ГЕРБ ни превръща в гето на Европа пълно с мигранти, а Вашите родители са тук, Вашите майки и бащи, Вашите сестри и на кого ни оставяте, на кого на милостта на Господа или на Аллаха?
Не говорим с езикът на омразата нито с езика на противопоставянето и религиозно!


Елате си, елате си, някой трябва да я спаси родината ни мила ! Ние сме все стари и болни !
Елате си, да спасим България !

Efekt 2

Елате си, да я възродим, да я въздигнем и направим силна, елате си !
Една песен на ВЕСИ БОНЕВА – ЕЛАТЕ СИ днес е апел към Вас, но спомнете си за Вашите близки и роднини, които копнеят да Ви прегърнат! Елате си назад във времето и нека всеки помни думите на Васил Левски, че „времето е в нас и то нас обръща, но и ние него“!

Елате си !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.