изпрати новина
Водещи новини

Емил Джасим: Будителите са супергерои

Емил Джасим: Будителите са супергерои


Христо Ботев, Паисий Хилендарски и Кирил и Методий в нови роли
Емил Джасим гаврата с Българската история продължава !
Това са моите супергерои.
Те притежават несравнима сила на духа. Сила, която съхранява идентичността на българите през вековете и успяват да я събудят.
Те имат свръхсили, с които успяват да запазят и да събудят българската национална идентичност.
Христо Ботев
История: Роден в гр. Калофер в семейството на учител, известно време сам работи като учител. Успява да събуди българския народ със статии, стихотворения и активна революционна дейност, въпреки че сам отбелязва, че село Борован спи. Успява да организира чета, с която се противопоставя на кървавото потушаване на Априлското въстание. Отличава се с безсмъртие.
Суперсили: поезия, мисъл за саможертва, речна навигация, смело сърце, остро перо и бърз ум.
Екипи, в които участва с други супергерои: БРЦК и четата, с която превзема „Радецки“ и води боеве в Българско

Паисий Хилендарски
История: Роден в Банско, вероятно в семейството на богати търговци. Обикаля само за няколко години българските етнически територии, събира из архиви и манастири всякакви материали за историята на българите и написва „История славяноболгарская“.
Суперсили: ходене пеша, четене на архиви, смирение, набелязване на национални цели, събуждане на национална българска идентичност.
Екипи, в които участва: Не участва в конкретен екип на други супергерои, но предава част от свръхсилите си на поп Стойко Владиславов, известен после като българския супергерой Софроний Врачански.

Св. Кирил и св. Методий
История: Родени са в семейството на византийския военачалник Леон (Лъв). Кирил учи за шпионин и изпълнява поредица от опасни и важни дипломатически мисии по спасяване на военопленници. Методий се присъединява към брат си и заедно създават славянска азбука. След успението на Кирил, Методий продължава мисията за привличане на славяните в културната орбита на православните народи като епископ на Великоморавия. Двамата братя създават екип от супергерои, наречен св. Седмочисленици, които намират убежище в България и създават моще културен център в Преслав, откъдето през следващите години пръскат знание и светлина в целия славянаски свят.
Суперсили: владеене на множество езици, учителство, реторика, създаване на избрани люде, събуждане на българската идентичност през Възраждането.
Екипи, в които участват: Св. Седмочисленици
Автор: Емил Джасим и съавторство с Иван Червенков

Източник Соросоидната медия : Клуб Z.

Така е за жалост у нас всеки може да се гаври с историята ни! Всеки, който иска да се гаври с нея ще получи трибуна от Клуб Z и всички соросоидни медии и телевизии !

Докато съвременните будители ще бъдат мачкани и смазвани от системата днешните ОТРОВИТЕЛИ ще тровят сърцата и умовете на децата ни !
До кога народът ще търпи такива ?
Защо позволяваме това, толкова ли сме слаби и глупави, толкова ли не виждаме какво правят?

Докато позволяваме това така ще се гаврят и ще наричат Левски „Л@йно“, ще казват, че Ботев се е борил срещу законната османска власт – визираме Цветан Цветанов !
Батак не е имало нали, а сме живели щастливо с турците !
Нямало е робство, а било е съжителство !

Емил Джасим: Будителите са супергерои

Кой позволи това „супергерои“

Руските солдати са били терористи, а Българските опълченци сепаратисти – Росен Плевнелиев!

Борисов се подписа на официална визита в Турция, че е премиер на БУЛГАРИСТАН !
Борисов обяви Русия за враг, а сега какво следва ?
Някакво ново съжителство с джихадисти и терористи ли ?
Или народът е време да прогледне малко, да се засрами и да вдигне гордо глава и да ги измете тези !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*