изпрати новина
Водещи новини

Идва ли Хитлерова зима + КОЛАЖИ

Идва ли Хитлерова зима + КОЛАЖИ

Идва ли Хитлерова зима в България или това е невъзможно ?

Всички сме чували за Лагерите на Нацистка Германия и какви ужаси са се случвали там !

Дори имаше така нареченият черен хумор, че Германия не би се справила с проблемът с пришълците без Руска газ и тук, ако някога България е спасила много Евреи, то днес Борисов спасява много араби след като спряха „Южен поток“ !Хитлерова зима

Или пък образа на Диктатора, който строи газов хъб Балкани у нас ! Хората изпитват огромна симпатия към Райха в Германия и влезе в учебниците Хитлер с по-разширени и по-подробни материали !

Над 400 телевизионни предавания се излъчват по немските телевизии, а интересът към Хитлер и всичко свързано с Райхът расте !

Расте броят и на неонацистките организации в цяла Европа, в Дания, в Белгия, в Холандия и Швейцария, в Австрия и почти навсякъде създават се отряди от младежи, които създават една нова култура, една нова система на оцеляване !

Истината е, че ужасите на войната са забравени и когато ние не си извадим поука от една световна грешка то неминуеми ни предстой да повторим тази грешка !

Тази грешка си има своето измерение в цифри – Загуби на СССР:

С отчитане на най-новите архивни данни сътрудниците на Генералния щаб на въоръжените сили на Русия привеждат сведения (1998) за загиналите в течение на четирите години война: безвъзвратните загуби на Червената (Съветската) Армия съставляват 11 944 100 човека, в това число загинали 6 885 000 човека, пропаднали без вест, пленени 4 559 000.

Отчитайки общата сложност на нещата Съветският Съюз е загубил 26 600 000 граждани. Всичко в бойните действия в годините на войната са участвали 34 476 700 съветски военнослужещи.

Загуби на Германия:
За три години война (юни 1941 – юни 1944 г.) човешките загуби в Германия съставляват 6.5 милиона убити, ранени и пропаднали без вест. Най-големи загуби тя понесла в хода на войната против СССР. През лятото на 1941 година загинали 742 хиляди немски войници, докато във войната против Полша, Франция, Англия, Норвегия, Белгия, Холандия, Дания и балканските страни Германия загубила 418 805 войници.
Разрушения в СССР: В СССР са разрушени 1710 града, повече от 70 хиляди села, 32 хиляди заводи и фабрики, разграбени са 98 хиляди колхоза и 2890 МТС.
Стойността на разходите за водене на войната (в съпоставими цени):

Преки разходи за водене на войната на всички участвали в нея страни съставлява 1117 млрд. долара (включително военните разходи за войната в Китай в 1937 г.). Стойността на разрушенията съставлява 260 млрд. долара, от които в СССР – 128 млрд., в Германия – 48 млрд., във Франция – 21 млрд., в Полша – 20 млрд., в Англия – 6.8 млрд.

А цифрите са човешки животи човешки съдби !Хитлерова зима
Защо светът се готви за война ?
Защо светът е тласкан към война ?
Кой има нужда от война?
И дали ние сме подготвени за това?
Правителството ни продължава да приема пришълци, които имат една единствена цел – да останат трайно в нашите земи и имат за цел да живеят тук !
И защо държавата се грижи за тях, а за Българското население не ? Много са въпросите, които задаваме, но и няма кой да ни отговори, всеки вижда това, което знае !Хитлерова зима

Хората знаят това, което медиите и средствата за масово осведомяване им подават като информация!
Къде е истината и колко са свободните медии, които могат да я кажат, колко са медиите, които могат да я покажат !

Истината е, че ние не мразим другото, но не искаме да дадем нашето и всеки мъж на средна възраст някога е дал клетва да пази страната ни отвътре и отвън, да защитава родината ни и скоро може да ни се наложи !Хитлерова зима
Дали ще има Хитлерова зима ние не знаем, но знаем, че много лесно може да пламне искрата и досегашното правителство направи това, но не си понесе заслуженото, а само с една оставка, но няма да стане само с едно извинете, което също не става !Хитлерова зима
Тук става въпрос за оцеляване коя човешка раса да оцелее, кой да доминира и кой може да плати цената !
Или ние сме просто едно малко парченце от големият световен пъзел със своето място и роля в голямата картина на Третата Световна война?

Или сме просто излишни като нация ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*