Референдум или Референдрън, дрън, дрън

Референдрън, дрън, дрън

Референдум или Референдрън, дрън, дрън, ама не дрънкат саби или щитове!

Нали Суверена се произнесе, но на партиите не им изнесе и така днес пак сме под кривата круша, а НС народа не слуша !
„Кучетата си лаят, керванът си върви” докога така, ТИ КАЖИ?

Днес в парламента решиха 11 лева на калпак за 2017 да си гушнат пак !

ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ, ВАШИТЕ ПАРИ !

Мажоритарен избор или войната срещу статуквото !
Член 7 на Икономически права от Международна харта за правата:

Efekt 2

1. Поради неспазване на нашето ЧОВЕШКО ПРАВО да се СЪИЗМЕРВАТ помежду си по ТРУДА СИ и всеки да получава доходи САМО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО от ТРУД, ние не можем да се състезаваме на изборите с КРАДЦИТЕ на милиарди т.е. ние сме ДИСКРИМИНИРАНИ – не можем да бъдем избирани поради липса на средства. А тия, които са дошли на власт, са я взели чрез краденото от народа.

2. КРИТЕРИЯТ за избирането на мажоритарният принцип на Депутати и други ръководни длъжности, които са от обществено значение трябва да е по КОМПЕТЕНТНОСТ. Сега се назначават по ПАРТИЙНО-МАФИОТСКИ принцип и дали някой може да си ПЛАТИ за съответна длъжност.

3. Време е да има пряка демокрация в страната и хората да участват и да контролират управлението на страната ни, но тук обикновеният човек остава дискриминиран, тук правата ни са нарушени !

И докато този, който плаща поръчва музиката така ще бъде ! Сега ние ще ви припомним думите на Дякона Васил Левски:

„Не се подлъгвайте,че тези които държат парите,държат и бъдещето ви,защото тези пари те са ги взели от вас,а вие им се кланяте и ги въздигате,като слънце пред очите си.Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка…“

Време е да изхвърлим боклука от властта !

Време е държавата да има нова алтернатива на управление !
Време е суверена да може да избира, но и да проконтролира !

Време е всички заедно да спасим България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.