Идва ли Хитлерова зима + КОЛАЖИ

Идва ли Хитлерова зима + КОЛАЖИ

Идва ли Хитлерова зима в България или това е невъзможно ?

Всички сме чували за Лагерите на Нацистка Германия и какви ужаси са се случвали там !

Дори имаше така нареченият черен хумор, че Германия не би се справила с проблемът с пришълците без Руска газ и тук, ако някога България е спасила много Евреи, то днес Борисов спасява много араби след като спряха „Южен поток“ !Хитлерова зима

Или пък образа на Диктатора, който строи газов хъб Балкани у нас ! Хората изпитват огромна симпатия към Райха в Германия и влезе в учебниците Хитлер с по-разширени и по-подробни материали !

Над 400 телевизионни предавания се излъчват по немските телевизии, а интересът към Хитлер и всичко свързано с Райхът расте !

Efekt 2

Расте броят и на неонацистките организации в цяла Европа, в Дания, в Белгия, в Холандия и Швейцария, в Австрия и почти навсякъде създават се отряди от младежи, които създават една нова култура, една нова система на оцеляване !

Истината е, че ужасите на войната са забравени и когато ние не си извадим поука от една световна грешка то неминуеми ни предстой да повторим тази грешка !

Тази грешка си има своето измерение в цифри – Загуби на СССР:

С отчитане на най-новите архивни данни сътрудниците на Генералния щаб на въоръжените сили на Русия привеждат сведения (1998) за загиналите в течение на четирите години война: безвъзвратните загуби на Червената (Съветската) Армия съставляват 11 944 100 човека, в това число загинали 6 885 000 човека, пропаднали без вест, пленени 4 559 000.

Отчитайки общата сложност на нещата Съветският Съюз е загубил 26 600 000 граждани. Всичко в бойните действия в годините на войната са участвали 34 476 700 съветски военнослужещи.

Загуби на Германия:
За три години война (юни 1941 – юни 1944 г.) човешките загуби в Германия съставляват 6.5 милиона убити, ранени и пропаднали без вест. Най-големи загуби тя понесла в хода на войната против СССР. През лятото на 1941 година загинали 742 хиляди немски войници, докато във войната против Полша, Франция, Англия, Норвегия, Белгия, Холандия, Дания и балканските страни Германия загубила 418 805 войници.
Разрушения в СССР: В СССР са разрушени 1710 града, повече от 70 хиляди села, 32 хиляди заводи и фабрики, разграбени са 98 хиляди колхоза и 2890 МТС.
Стойността на разходите за водене на войната (в съпоставими цени):

Преки разходи за водене на войната на всички участвали в нея страни съставлява 1117 млрд. долара (включително военните разходи за войната в Китай в 1937 г.). Стойността на разрушенията съставлява 260 млрд. долара, от които в СССР – 128 млрд., в Германия – 48 млрд., във Франция – 21 млрд., в Полша – 20 млрд., в Англия – 6.8 млрд.

А цифрите са човешки животи човешки съдби !Хитлерова зима
Защо светът се готви за война ?
Защо светът е тласкан към война ?
Кой има нужда от война?
И дали ние сме подготвени за това?
Правителството ни продължава да приема пришълци, които имат една единствена цел – да останат трайно в нашите земи и имат за цел да живеят тук !
И защо държавата се грижи за тях, а за Българското население не ? Много са въпросите, които задаваме, но и няма кой да ни отговори, всеки вижда това, което знае !Хитлерова зима

Хората знаят това, което медиите и средствата за масово осведомяване им подават като информация!
Къде е истината и колко са свободните медии, които могат да я кажат, колко са медиите, които могат да я покажат !

Истината е, че ние не мразим другото, но не искаме да дадем нашето и всеки мъж на средна възраст някога е дал клетва да пази страната ни отвътре и отвън, да защитава родината ни и скоро може да ни се наложи !Хитлерова зима
Дали ще има Хитлерова зима ние не знаем, но знаем, че много лесно може да пламне искрата и досегашното правителство направи това, но не си понесе заслуженото, а само с една оставка, но няма да стане само с едно извинете, което също не става !Хитлерова зима
Тук става въпрос за оцеляване коя човешка раса да оцелее, кой да доминира и кой може да плати цената !
Или ние сме просто едно малко парченце от големият световен пъзел със своето място и роля в голямата картина на Третата Световна война?

Или сме просто излишни като нация ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.