Как Русия стана по-силна от всякога

Как Русия стана по-силна от всякога

Вижте как Русия стана по-силна от всякога И ако днес

Руският президент Владимир Путин обяви, че въпреки международните санкции приходите от износ на селскостопанска продукция са надминали тези от продажба на оръжие.
„Проблемите в селското стопанство ще съществуват едва ли не винаги, мнозина наричат тази област от икономиката „черна дупка“, но се оказа, че това не е вярно“, заяви Путин в годишното си обръщение към Федералното събрание.
Действително, селскостопанският отрасъл на Русия отбелязва фантастични резултати през тази година: ръстът на експорта (във финансово изражение) възлиза на 5,4%, а физическите обеми на изнесената продукция зад граница са се увеличили с една трета, по данни на министерството на икономическото развитие на Руската федерация.

Тези резултати се дължат основно на бума в производството на зърно и месо. И това на фона на значителното забавяне в много други сектори на руската икономика, породено както от външната конюнктура – ниските цени на петрола и международните санкции, така и от вътрешни проблеми. Дори металургията и машиностроенето, които спечелиха от евтината рубла, бележат спад в сравнение с 2016 г., по данни на Росстат.

Броят на земеделските производители в Русия се увеличи, след като Кремъл обяви въвеждането на ембарго върху вноса на храни от Запад.
Бумът в отрасъла започна през 2014 г. след като близо четвърт век след разпада на СССР, голяма част от земеделската земя в страната пустееше.
Спадът на рублата направи руските стоки по конкурентоспособни на световния пазар. У дома местните производители практически нямат конкуренция. Делът на вносното свинско месо на руския пазар, например, спадна двойно – от 18% на 9%. При сиренето картината е същата – от 48% до 23%.

Efekt 2

През 2016 г. Русия стана производител номер едно в света на зърно, благодарение на рекордните добиви, които позволиха на страната да изнесе близо 30 милиона тона на международните пазари.
Много държави от Африка и Персийския залив отказаха доставки от големи традиционно силни производители като САЩ и Австралия. Ниските транспортни разходи насърчиха дори отдалечени от Русия държави като Мексико и Южна Африка да предпочетат нейната пшеница.

Източник: trud.bg

И ако днес Русия изнася зърно по целият свят това е благодарение на Америка и Европа, които наложиха санкции над Руската федерация !

Сега Русия си произвежда сама автомобилите, сега сама си произвежда абсолютно всичко от което има нужда !

Така тя става далеч по-независима от останалите страни в целият свят !
Да се върнем на зърното – Владимир Путин забрани ГМО семената в страната си, забрани всички ГМО продукти и сега в Русия се произвеждат най-чистите храни !

И след като редица държави предпочитат руското зърно пред останалото скоро и други ще предпочетат чистата и здравословна храна на Русия пред другите производители !

Санкциите превърнаха Русия в една супер сила, която доказа, че може да брани територия и народ, а сега ще докаже, че може и да храни народът и народите по света !

Никой не е по-голям от хлябът и в славянските държави има обичаи да се посрещат с хляб и сол или с хляб и вино, но в един момент може да се окаже, че хлябът където и да е може да е направен от Руското зърно !

Преди две години самият Лавров се обърна към Българският народ като заяви, че България е аграрна страна и Русия би купувала нашата продукция !

Днес ние не можем да се самоизхраним – земята ни е отровена от пестициди и хербициди, а семената ни са ГМО !

Под заповедите на ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ дори се забраняваха наши сортове домати ВИЖ ТУК !
Така е, когато ни управляват национални предатели и грижата за изхранването на населението ще бъде в ръцете на чужди хранителни вериги !Бойко Борисов ГМО

А какво ядем и какво пием никой не знае ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.