Имало едно време България!

Имало едно време България! Стефан Пройнов


Изтребление, Геноцид, Ромите и демографската криза!
Вижте цифрите как от ГЕРБ подменят генетичният ни код! +ВИДЕО

Как правителството на ГЕРБ взема конкретни мерки за демографската криза! Замразява майчинските на 35лв.!
Закрива социалните домове и домовете за деца с увреждания, това е абдикация на правителството на ГЕРБ и техните родолюбиви партньори от грижата за идните поколения на страната ни!
Според данните, ако преди пет години броят на институциите за деца е бил 122, в края на миналата година са останали само 42. Намалял е броят на децата в домовете за деца без родителска грижа – от 2361 са останали 480.

През миналата година бяха закрити последните институции за деца с умствена изостаналост, с което тези домове престанаха да съществуват. ВИЖ ОЩЕ ТУК !

Efekt 2

Вижте какви са конкретните цифри за който ние няма да спрем да алармираме обществото !
Трагичното в този случай е, че предният рекорд бе поставен именно по времето на предният мандат на това правителство през 2013г., когато родените са били 62 2016 бебета !
През 2014г. родените са 63 848 бебета, а в сравнение от годините на прехода и ако далечната 1997г. може да се каже, че е била най-тежка за Българският народ то родените са били 64 125 бебета !
Преди да дойдат ГЕРБ на власт през 2009г. са се появили на белият свят 80 956 бебета, а през 2010г. броят им намаля с над 5000 и родените под знака на Бойко Борисов са 75 513 бебета и от тогава насам младите двойки очакват по-добри условия на живот, но те не идват, а дори се влошават !
Но за сметка на това една друга статистика се увеличава и това е на двойките, който имат репродуктивни проблеми – цифрата вече надминава 250 000 двойки!

И накрая ще споделим с Вас и най-тревожната статистика – почти 50% от броят на ражданията в страната е броят на абортите и това са официално направените такива над 30 000 !
Ако прибавим и незнайният брой на аборти това означава, само едно, че изчезваме не само като народ, а и като нация завинаги!
А някога политиката на страната ни е била, че децата са най-голямото богатство на страната ни и както си говорим за статистика според нея най-много деца са родени през 1950г. цели 182 571. малчугани са дошли на бял свят !

Добре ще е да се знае колко българи напускат страната всяка година. Според официална информация, всяка година около 22-25 000 българи емигрират извън страната.
И то с желание никога да не се върнат.
Има и неофициално становище, че годишно емигрират около 40 000 български граждани.
БАН обяви сериозно, че ще създава и условия за привличане и на етнически българи от чужбина, а числото тук е по-скромно – 10 000 души.
Как ще стане това, също не е ясно. Кои са тези етически българи, не знаем и не ще узнаем, но според протурската политика на премиера на България се досещаме от къде ще дойдат и тревожно съобщаваме, че ако има военни действия в нашата съседка цифрата може да нарасне на близо половин милион! ВИЖ ОЩЕ ТУК !

Сега всяка ромка ражда по 5-6 деца, с който си гарантира доходи между 1500 и 2000 лева . Получават се редица стимули под формата на дърва за отопление и частично заплащане ел. енергия, храни и помощи от „Червен кръст“ и други .

Не е тайна, че Ромите са атакували и допълнително системата на ТЕЛК и всяко дете, макар и здраво се освидетелства, с което автоматично то получава инвалидна пенсия най-често използваните практики са децата да симулират астма, защото е по-трудна за диагностика!
И докато децата на БЪЛГАРИТЕ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖОНЕИЕ СА ИМ СПРЯНИ ВСЯКАКВИ ПОМОЩИ ромките са намерели пролука, но тя е само за ромите !

Цветан Цветанов се зае да намали драстично инвалидните пенсии, които се дават на хора, който симулират и паразитират системата и никой не вярва, че именно Ромите ще попаднат под тази рестрикция, а това ще бъдат пак Българите!GERB romi Stefaan Projnow

България на ГЕРБ !

Няма как от ГЕРБ да тръгнат срещу добре организираните Роми, които са техният основен избирателен електорат и за пример ще дадем с. Игнатиево – ГЕРБ спечели с 95,95% изцяло Ромски вот!
Игнатиево е известно с джепчийските фамилии на няколко ромски клана !Имало едно време България! Цветанов и ромите Стефан пройнов
Именно Цветанов е основният фактор за интеграцията на ромите и той лично контролира всички ромски барони като дори те са дотирани в гетата и се ползват с полицейски чадър и спокойно развиват нерегламентирани и противозаконни дейности – проституция , джепчийство , ало ало измами и продажба на цигари без бандерол и наркотици, но това е част от договорката между ГЕРБ и ромите !
Именно за това ние не вярваме, че ромите ще бъдат потърпевши при разследването на хората с фалшиви ТЕЛК решения !
Напротив ще бъдат ударени всички, които наистина са в нужда, наистина са болни !

ИМА ЕДНА МАКСИМА, ЧЕ АКО НЯКОЙ НЯКЪДЕ ПОЛУЧАВА ДОХОДИ, КОИТО НЕ Е ИЗРАБОТИЛ ТО НЯКАДЕ ДРУГ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ДОХОДИ ЗА ТОВА, КОЕТО Е ИЗРАБОТИЛ!

И така демографската криза ще бъде преборена само на хартия като се посочват данните при преброяването на населението, в които няма да се посочи някак си удобно колко от преброените са мигранти и роми и на документи цифрите ще са приемливи, но на практика става дума за подмяна на етническият състав на нацията, става дума за поставяне на невъзможност за възпроизводство на един народ и в същото време дотиране и стимулиране на други етноси, които вече взимат превес като брои население !

Ромите са над 1 200 000 и колко стотин хиляди от идващите ще бъдат добавени тази и следващата година?
Колко са Българите, които напускат страната или умират?
Някой знае ли тревожните факт?
Когато едно правителство постави собственият си народ във всекидневна трудност за оцеляване и възпроизводство на родът си във физическа и психическа невъзможност за нормален живот това може да се охарактеризира само с една дума ГЕНОЦИД !
Това правителство трябва да бъде съдено за ГЕНОЦИД СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД ! Престъпление срещу човечеството и национално предателство по най-строгите закони !


Това е добре планирана подмяна на генетичният код на нацията ни и заличаването ни като народ културно-исторически и чисто физически !

Много народи са изчезнали след като са били покорени във войни или акумулирани в културен смисъл така нареченото претапяне !
Но Българите ще сме изчезнали от простотия !
Велик народ сме били, но ГЕРБ са ни изтрили !
Както се казва имало едно време България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.