изпрати новина
Водещи новини

Имало едно време България!

Имало едно време България! Стефан Пройнов


Изтребление, Геноцид, Ромите и демографската криза!
Вижте цифрите как от ГЕРБ подменят генетичният ни код! +ВИДЕО

Как правителството на ГЕРБ взема конкретни мерки за демографската криза! Замразява майчинските на 35лв.!
Закрива социалните домове и домовете за деца с увреждания, това е абдикация на правителството на ГЕРБ и техните родолюбиви партньори от грижата за идните поколения на страната ни!
Според данните, ако преди пет години броят на институциите за деца е бил 122, в края на миналата година са останали само 42. Намалял е броят на децата в домовете за деца без родителска грижа – от 2361 са останали 480.

През миналата година бяха закрити последните институции за деца с умствена изостаналост, с което тези домове престанаха да съществуват. ВИЖ ОЩЕ ТУК !

Вижте какви са конкретните цифри за който ние няма да спрем да алармираме обществото !
Трагичното в този случай е, че предният рекорд бе поставен именно по времето на предният мандат на това правителство през 2013г., когато родените са били 62 2016 бебета !
През 2014г. родените са 63 848 бебета, а в сравнение от годините на прехода и ако далечната 1997г. може да се каже, че е била най-тежка за Българският народ то родените са били 64 125 бебета !
Преди да дойдат ГЕРБ на власт през 2009г. са се появили на белият свят 80 956 бебета, а през 2010г. броят им намаля с над 5000 и родените под знака на Бойко Борисов са 75 513 бебета и от тогава насам младите двойки очакват по-добри условия на живот, но те не идват, а дори се влошават !
Но за сметка на това една друга статистика се увеличава и това е на двойките, който имат репродуктивни проблеми – цифрата вече надминава 250 000 двойки!

И накрая ще споделим с Вас и най-тревожната статистика – почти 50% от броят на ражданията в страната е броят на абортите и това са официално направените такива над 30 000 !
Ако прибавим и незнайният брой на аборти това означава, само едно, че изчезваме не само като народ, а и като нация завинаги!
А някога политиката на страната ни е била, че децата са най-голямото богатство на страната ни и както си говорим за статистика според нея най-много деца са родени през 1950г. цели 182 571. малчугани са дошли на бял свят !

Добре ще е да се знае колко българи напускат страната всяка година. Според официална информация, всяка година около 22-25 000 българи емигрират извън страната.
И то с желание никога да не се върнат.
Има и неофициално становище, че годишно емигрират около 40 000 български граждани.
БАН обяви сериозно, че ще създава и условия за привличане и на етнически българи от чужбина, а числото тук е по-скромно – 10 000 души.
Как ще стане това, също не е ясно. Кои са тези етически българи, не знаем и не ще узнаем, но според протурската политика на премиера на България се досещаме от къде ще дойдат и тревожно съобщаваме, че ако има военни действия в нашата съседка цифрата може да нарасне на близо половин милион! ВИЖ ОЩЕ ТУК !

Сега всяка ромка ражда по 5-6 деца, с който си гарантира доходи между 1500 и 2000 лева . Получават се редица стимули под формата на дърва за отопление и частично заплащане ел. енергия, храни и помощи от „Червен кръст“ и други .

Не е тайна, че Ромите са атакували и допълнително системата на ТЕЛК и всяко дете, макар и здраво се освидетелства, с което автоматично то получава инвалидна пенсия най-често използваните практики са децата да симулират астма, защото е по-трудна за диагностика!
И докато децата на БЪЛГАРИТЕ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖОНЕИЕ СА ИМ СПРЯНИ ВСЯКАКВИ ПОМОЩИ ромките са намерели пролука, но тя е само за ромите !

Цветан Цветанов се зае да намали драстично инвалидните пенсии, които се дават на хора, който симулират и паразитират системата и никой не вярва, че именно Ромите ще попаднат под тази рестрикция, а това ще бъдат пак Българите!GERB romi Stefaan Projnow

България на ГЕРБ !

Няма как от ГЕРБ да тръгнат срещу добре организираните Роми, които са техният основен избирателен електорат и за пример ще дадем с. Игнатиево – ГЕРБ спечели с 95,95% изцяло Ромски вот!
Игнатиево е известно с джепчийските фамилии на няколко ромски клана !Имало едно време България! Цветанов и ромите Стефан пройнов
Именно Цветанов е основният фактор за интеграцията на ромите и той лично контролира всички ромски барони като дори те са дотирани в гетата и се ползват с полицейски чадър и спокойно развиват нерегламентирани и противозаконни дейности – проституция , джепчийство , ало ало измами и продажба на цигари без бандерол и наркотици, но това е част от договорката между ГЕРБ и ромите !
Именно за това ние не вярваме, че ромите ще бъдат потърпевши при разследването на хората с фалшиви ТЕЛК решения !
Напротив ще бъдат ударени всички, които наистина са в нужда, наистина са болни !

ИМА ЕДНА МАКСИМА, ЧЕ АКО НЯКОЙ НЯКЪДЕ ПОЛУЧАВА ДОХОДИ, КОИТО НЕ Е ИЗРАБОТИЛ ТО НЯКАДЕ ДРУГ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ДОХОДИ ЗА ТОВА, КОЕТО Е ИЗРАБОТИЛ!

И така демографската криза ще бъде преборена само на хартия като се посочват данните при преброяването на населението, в които няма да се посочи някак си удобно колко от преброените са мигранти и роми и на документи цифрите ще са приемливи, но на практика става дума за подмяна на етническият състав на нацията, става дума за поставяне на невъзможност за възпроизводство на един народ и в същото време дотиране и стимулиране на други етноси, които вече взимат превес като брои население !

Ромите са над 1 200 000 и колко стотин хиляди от идващите ще бъдат добавени тази и следващата година?
Колко са Българите, които напускат страната или умират?
Някой знае ли тревожните факт?
Когато едно правителство постави собственият си народ във всекидневна трудност за оцеляване и възпроизводство на родът си във физическа и психическа невъзможност за нормален живот това може да се охарактеризира само с една дума ГЕНОЦИД !
Това правителство трябва да бъде съдено за ГЕНОЦИД СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД ! Престъпление срещу човечеството и национално предателство по най-строгите закони !


Това е добре планирана подмяна на генетичният код на нацията ни и заличаването ни като народ културно-исторически и чисто физически !

Много народи са изчезнали след като са били покорени във войни или акумулирани в културен смисъл така нареченото претапяне !
Но Българите ще сме изчезнали от простотия !
Велик народ сме били, но ГЕРБ са ни изтрили !
Както се казва имало едно време България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*