изпрати новина
Водещи новини

В името на Бога спрете да давате пари, бре хора !

В името на Бога спрете да давате
В името на Бога се празнува Богоявление !

Един празник да имаме и ще го преобърнем, дето се казва „хубава работа, ама циганска“ !
Миналата година хората тръгнали да дирят здраве, а един мангал си разклати пишката, добре че полицията се намеси и прибраха всички доказателства, всички телефони на хората и всички клипове и снимки бяха унищожени за да не се взриви целият Български народ! Според полицай, който е гледал записите си спомням думите му „беше много грозно, сега в Ботевград пак се изсипа цяла циганска орда в реката и не че са толкова вярващи в Христа, ами за наградата, бе бате. Та така се сдърпаха циганята в ботевият град, че чак изкривиха кръста“!В името на Бога

Сцената напомняше за ръгби вариант само дето вместо топка всичките бяха гепали кръста и не го пускаха !
Та не бяха и малко коментарите в социалните мрежи – какъв бил този варварски ритуал и какви сме били да играем хора в ледената река на Калофер?

Абе мамицата Ви и хейтари с евроатлантически наклонности, какви ритуали да спазваме като тези дето са покрай река Конго ли или дето са покрай Нил, това си е български обичай от векове и трябва да се запази !
Но и трябва да се спре даването на парична награда, че циганите за някои лев не кръста ще скочат да вземат, ами и те са готови на всичко за пари като политиците са, ама само нулите зад сумата са различни !

Та и чисто статистически погледнато май единствените българи държали кръста на този свят празник са поповете, щото от цигани не можеш се уреди никъде !
Нека пазим празниците си чисти и нека ги предаваме на идните така както са ги предали на нас, стига сте хвърляли кръста в басейни и шадравани, стига сте давали парични награди, който стимулират циганските изпълнения !
Защото циганите са като политиците – те са там където има аванта, спрете авантата и те ще изчезнат!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*