изпрати новина
Водещи новини

В името на Бога спрете да давате пари, бре хора !

В името на Бога спрете да давате


В името на Бога се празнува Богоявление !

Един празник да имаме и ще го преобърнем, дето се казва „хубава работа, ама циганска“ !
Миналата година хората тръгнали да дирят здраве, а един мангал си разклати пишката, добре че полицията се намеси и прибраха всички доказателства, всички телефони на хората и всички клипове и снимки бяха унищожени за да не се взриви целият Български народ! Според полицай, който е гледал записите си спомням думите му „беше много грозно, сега в Ботевград пак се изсипа цяла циганска орда в реката и не че са толкова вярващи в Христа, ами за наградата, бе бате. Та така се сдърпаха циганята в ботевият град, че чак изкривиха кръста“!В името на Бога

Сцената напомняше за ръгби вариант само дето вместо топка всичките бяха гепали кръста и не го пускаха !
Та не бяха и малко коментарите в социалните мрежи – какъв бил този варварски ритуал и какви сме били да играем хора в ледената река на Калофер?

Абе мамицата Ви и хейтари с евроатлантически наклонности, какви ритуали да спазваме като тези дето са покрай река Конго ли или дето са покрай Нил, това си е български обичай от векове и трябва да се запази !
Но и трябва да се спре даването на парична награда, че циганите за някои лев не кръста ще скочат да вземат, ами и те са готови на всичко за пари като политиците са, ама само нулите зад сумата са различни !

Та и чисто статистически погледнато май единствените българи държали кръста на този свят празник са поповете, щото от цигани не можеш се уреди никъде !
Нека пазим празниците си чисти и нека ги предаваме на идните така както са ги предали на нас, стига сте хвърляли кръста в басейни и шадравани, стига сте давали парични награди, който стимулират циганските изпълнения !
Защото циганите са като политиците – те са там където има аванта, спрете авантата и те ще изчезнат!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*