изпрати новина
Водещи новини

Испански сайт: Николета Лозанова е най-красива футболна съпруга

Испански сайт: Николета е най-красива футболна съпругаНиколета Лозанова

 влезе в класация за „Футболна съпруга на месец октомври“ в испанския сайт El Balon Rosa.

Интернет медията пусна анкета, в която включи и половинката на Валери Божинов. Макар че двойката в момента не е заедно, защото преминава през криза на отношенията си, в Европа явно още ги броят за семейство.

Николета Лозанова дори се нареди втора във временно класиране с 214 гласа.

bulpress tv

Анкетата върви вече две седмици и досега общо са гласували 1059 човека. Пред българката засега е само Лая Граси – приятелката на Алексис Санчес, която има 38 гласа повече. Зад гърба на Николета Лозанова остават секс бомби като Мелиса Сата, Айда Йеспика и Ема Фрайн, пише lifestyle.bg.

Източник: blife.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Николета Лозанова  влезе в класация за „Футболна съпруга на месец октомври“ в испанския сайт El Balon Rosa. Интернет медията пусна анкета, в която включи и половинката на Валери Божинов. Макар че двойката в момента не е заедно, защото преминава през криза на отношенията си, в Европа явно още ги броят за семейство. Николета Лозанова дори се нареди ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0