Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

СЕЛО:Истината казана с прости думи +ВИДЕО

 Истината казана с прости думи +ВИДЕО


Вижте какво казва един кмет от СЕЛО !
Вижте едно ВИДЕО, което е снимано през 2011 година, но всичко си е по старому !
Един Български кмет говори с прости думи големи истини !
Само селянинът ще спаси България, но правителството иска роби, не нация !
Селянинът и селянката са тези, които изучиха и създадоха днешните граждани !
Истинското щастие е на село !
Чист въздух ,чиста храна, всичко натурално, няма стрес, няма напрежение, липсва и това забързано ежедневие, липсва смокът от колите, липсва и БЕДНОСТТА !

Когато един човек си произвежда храната винаги произвежда и излишък и за този излишък говори кмета за бабите дето са направили някой друг буркан с лютеница и компот и ги продават на туристите и гражданите за да си подпомогнат внуците и децата с някой лев !
Истината е,че селото е най-големият проблем на икономическото робство, което ни налагат и именно за това никой не прави нищо за предотвратяването на битовата престъпност по селата !

Защото тази престъпност ще Ви накара да се откажете от корените си, да се откажете от традициите си и да отидете в града, а там в панелните килии и банковите вноски като вериги ще Ви приковат на дивана, а телевизорите ще свършат всичко останало !
С прости думи говори Кмета, но истини казва!

СЕЛО

СЕЛО

„Ех, как по това време през час, през два някой прасе изквичаваше преди да поеме пътят към скарата, преди да се трансформира в бахур и джумерки, преди да увисне на чардака като наденици и филе“, но спирам да изброявам свинските трансформации, че да не Ви потекат лигите !

По-големите помнят какво е касаплък и как чакахме първият сняг за да се сборим с шопара и какви организации мало и голямо помага, а греяната ракия и червеното вино правеха от всеки един Българин герой, който не само издържаше на студ докато опърли прасето, ами повече дори !
И така Българинът нахлуваше във едни дебри на свинско с винско и танци, веселби, радости и чревоугоднически охол за който днес можем само да мечтаем !

Прав е кметът, че Българското законодателство трябва да е синхронизирано с Българските нрави и обичаи ! Всяка държава в Европейският съюз си е със своите особености и те искат да ни направят еднакви, но какви по-точно, с налагане на европейски ценности и толерантност, със съжителстване и икономическо робство НЕ МЕРСИ !СЕЛО

Българинът е от търпелив народ, но не е далеч времето, в което ще скочи ей така от нищото и тежко и горко на онези политици ГРАЖДАНИТЕ НА СВЕТА дето са забравили от къде са дошли ! Тежко и горко на всички онези, които бавно пробутваха закони за Щастливи кокошки на нещастни хора, тежко и горко на тези, който налагаха забрана за правене на вино и ракия, тежко и горко на онези, които говориха за хуманна смърт за прасетата докато нехуманно изтребват народът ни с ГМО и други модифицирани продукти !

Силата на Българина е в корените му и тежко и горко на всички нас, ако не си припомним от къде сме, кой сме и какви сме били !

Браво кмете, ако всички кметове са като Вас селските буркани щяха да преборят западните хранителни вериги и нямаше да има монополи у нас, нямаше да има бедни и гладни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.