Бъчварова с тъпи лъжи за тъпи хора !

Бъчварова с тъпи лъжи за тъпи хора !


Ние много добре знаем кой влиза и излиза от страната !

„Оценяваме риска за България, но няма информация за конкретна заплаха за страната ни. Запознати сме с всички опасности и преценяваме конкретно каква степен на заплаха и каква на готовност да определим. Повишили сме степента на готовност за реагиране, въпреки че няма повишена степен на заплаха”, обясни по Нова тв Румяна Бъчварова.
„Със споразумението със САЩ можем да проверяваме много точно каква е потенциалната заплаха сред всеки един, който минава българската граница. Това е голямо постижение, което много скоро ще заработи. Няма друга европейска държава, която да разполага с тази възможност.

С тази система се повишава нивото на сигурност”, уточни вътрешният министър.
Бъчварова увереност, че много скоро сигурността на границата ни ще бъде още по-висока.
„Доволна съм, че българският парламент успя да приеме Закона за тероризма. С него ние разполагаме с мерки, които ни дават повече възможности да работим по превенцията, по предварителната работа преди евентуално извършване на терористичен акт”, заяви още тя.
Източник: segabg.com

Efekt 2
Бъчварова
Бъчварова знае кой влиза и кой излиза от страната, сигурно и се отчитат  трафикантите ?

Явно системата за пръстови отпечатъци на министър Москов е внедрена в гористите местности по южната ни граница щом от МВР знаят много добре кой влиза и кой излиза в страната !

Тъпите лъжи са за тъпи хора и явно за такива ни мислят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.