СЕЛО:Истината казана с прости думи +ВИДЕО

 Истината казана с прости думи +ВИДЕО


Вижте какво казва един кмет от СЕЛО !
Вижте едно ВИДЕО, което е снимано през 2011 година, но всичко си е по старому !
Един Български кмет говори с прости думи големи истини !
Само селянинът ще спаси България, но правителството иска роби, не нация !
Селянинът и селянката са тези, които изучиха и създадоха днешните граждани !
Истинското щастие е на село !
Чист въздух ,чиста храна, всичко натурално, няма стрес, няма напрежение, липсва и това забързано ежедневие, липсва смокът от колите, липсва и БЕДНОСТТА !

Когато един човек си произвежда храната винаги произвежда и излишък и за този излишък говори кмета за бабите дето са направили някой друг буркан с лютеница и компот и ги продават на туристите и гражданите за да си подпомогнат внуците и децата с някой лев !
Истината е,че селото е най-големият проблем на икономическото робство, което ни налагат и именно за това никой не прави нищо за предотвратяването на битовата престъпност по селата !

Защото тази престъпност ще Ви накара да се откажете от корените си, да се откажете от традициите си и да отидете в града, а там в панелните килии и банковите вноски като вериги ще Ви приковат на дивана, а телевизорите ще свършат всичко останало !
С прости думи говори Кмета, но истини казва!

Efekt 2
СЕЛО
СЕЛО

„Ех, как по това време през час, през два някой прасе изквичаваше преди да поеме пътят към скарата, преди да се трансформира в бахур и джумерки, преди да увисне на чардака като наденици и филе“, но спирам да изброявам свинските трансформации, че да не Ви потекат лигите !

По-големите помнят какво е касаплък и как чакахме първият сняг за да се сборим с шопара и какви организации мало и голямо помага, а греяната ракия и червеното вино правеха от всеки един Българин герой, който не само издържаше на студ докато опърли прасето, ами повече дори !
И така Българинът нахлуваше във едни дебри на свинско с винско и танци, веселби, радости и чревоугоднически охол за който днес можем само да мечтаем !

Прав е кметът, че Българското законодателство трябва да е синхронизирано с Българските нрави и обичаи ! Всяка държава в Европейският съюз си е със своите особености и те искат да ни направят еднакви, но какви по-точно, с налагане на европейски ценности и толерантност, със съжителстване и икономическо робство НЕ МЕРСИ !СЕЛО

Българинът е от търпелив народ, но не е далеч времето, в което ще скочи ей така от нищото и тежко и горко на онези политици ГРАЖДАНИТЕ НА СВЕТА дето са забравили от къде са дошли ! Тежко и горко на всички онези, които бавно пробутваха закони за Щастливи кокошки на нещастни хора, тежко и горко на тези, който налагаха забрана за правене на вино и ракия, тежко и горко на онези, които говориха за хуманна смърт за прасетата докато нехуманно изтребват народът ни с ГМО и други модифицирани продукти !

Силата на Българина е в корените му и тежко и горко на всички нас, ако не си припомним от къде сме, кой сме и какви сме били !

Браво кмете, ако всички кметове са като Вас селските буркани щяха да преборят западните хранителни вериги и нямаше да има монополи у нас, нямаше да има бедни и гладни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.