изпрати новина
Водещи новини

Истината за Цветанов излезе наяве!

Истината за Цветанов излезе наяве! Стефан Пройнов


Вижте защо Цветан Цветанов рони сълзи в ефир Истината е, че засега за охрана и за брониран автомобил парите идват от ГЕРБ, но сега Цветанов ще се направи на жертва и ще си направи ПИАР, че видите ли по негово време били спрели отвличанията и магистралните банди и Килърите били прибрани и той досущ като шефа си имали много врагове и трябва НСО да го охранява !

Цветанов ще започни да струва по 3000 – 5000 лева на ден на Българският данъкоплатец ! Властта винаги е водила със себе си облаги и Цветанов го знае !
Малко медиен шум, сълзи и вече ставаш обгрижван, защото НСО не е само охрана – НСО е безплатен превоз, НСО момчета за всичко като да закарат детето, да докарат любовницата, НСО е купи ми вестник или донеси ми кафе, НСО са камериерки с кобури, да ме извиняват!

И Цветанов знае добре това !
И трябва ли да се обгрижва Цветан Цветанов като персона?
Ами защо не, само трябва малко сълзи да се пролеят и няколко медии да отпечатат това онова, а другото Борисов ще го разпореди към шефът на НСО !

Сравняваха го, че номера със сълзите на Цецка Цачева не работел и ние също позлорадствахме по негов адрес, а тя каква била работата !
Според Хунтата узурпирала властовите позиции в страната трябва всичко да се използва максимум и те го правят, ако не са джиповете на Горското то ще са Хеликоптерите на гражданска защита или пък Яхтите на някой богати олигарси приближени до властта, но всеки път е в тяхна угода, охол или за кефът на узурпаторите !

И сега близо 500 000 ще се похарчат за Цветан Цветанов, а той в ефир сподели, че щял да дари 500 лева ! Колко „великодушно” само!
И докато хората умират от глад и бедност, докато болестите ни измъчват, докато не умрем Цветан Цветанов ще се вози в държавните коли, а покрай него рои, рои НСО слуги !
Ще удари пенсиите на инвалиди за да спести пари, а къде е личният пример, така ли се пести или се разхищава?
Щом толкова те обича народа защо ти трябва охрана ?

И както е казал Радой Ралин: „Ако отвратените не гласуват, на власт идват отвратителните.” Все повече се отвращавам, а при Вас как е?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*