Как гьолът стана стока!

Как гьолът стана стока!


Как гьолът стана стока вижте тук!
Бойко Борисов години наред наричаше АЕЦ корупционна схема и как там имало само един гьол!

Един гьол, в който са налети над 3 милиарда лева!
Днес обаче Борисов изведнъж реши, че това е важен стратегически обект !

Обекта стана гьол в устата на премиера, а сега гьолът се изпари и на мястото обект се появи! Когато парите ти нашепват е така !
Белене е двузначно име и за това име се говореше за тези, които са извършели престъпление!
Затворът в Белене е нарицателно и наказателно за всеки, който престъпления извършва!

Efekt 2

Днес се чудим дали има престъпно безстопанствено отношение към гьола- обекта?
Има ли престъпен сговор, в който без да има и една тухла положена на обекта цената му нарасна от 700 000 000 на над 3,2 милиарда?
И ако до вчера Бойко Борисов твърдеше, че Белене е една корупционна схема да не се окаже, че е престъпна схема? А днес няма схема има приоритети, има национална политика!

Днес този, който замрази обекта го размразява, днес вече не става дума за корупционна схема, а за думата корупция не се споменава!
Но все пак корупцията е усещане нали?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.